homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog am nevoie de o informatie!!!

#1 2009-11-05 23:21:36

madasimplu
New member
Inregistrat: 2009-11-05

Va rog am nevoie de o informatie!!!

Am fost diagnosticata cu vulvovaginita si am facut tratament cu cervugid si augumentin dar tot revine...oare sa fie din cauza ca nu s-a tratat si partenerul?ce tratament recomandati pentru el?doctorul la care am fost nu mi-a mentionat nimic de tratament pentru partener dar am citit ca este nevoie si pentru el...Si as dori de asemenea sa stiu daca pot face o analiza sau ceva sa aflu sursa acestei infectii si daca provoaca INFERTILITATE...va rog daca se poate sa imi puteti raspunde la toate intrebarile.multumesc. supa

Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti...hjarta

#2 2009-11-06 00:03:30

madasimplu
New member

Re: Va rog am nevoie de o informatie!!!

si o completare la ce am zis mai sus...aveam subliniat de la doctor pe foaia cu diagnosticul Trichomonas Vaginalis...asta am luat-o prin contact sexual sau se poate dezvolta la mine din alte cauze??Am o relatie stabila si vreau sa stiu daca putem face in continuare neprotejat..

Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti...hjarta

#3 2009-11-06 08:38:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca ai trichomonas, da, e o boala cu transmitere sexuala. nu te poti vindeca doar tu, pentru ca o vei lua mereu de la partenerul tau. trebuie sa se trateze si el. trimite-l la urolog, iar tu mai fa o analiza de secretie

#4 2009-11-08 23:06:57

madasimplu
New member

nu prea am incredere in doctorii de aici ..daca stiti vreun tratament pe care l-ar putea lua el va rog sa imi spuneti..si inca o intrebare foarte importtanta..aceasta afectiune duce la infertilitate?????multumesc..P.S:eu am luat ovule cervugid si augumentin antibiotic..si acum ca mi-a revenit am luat din nou ovulele si crema clottrimazol../..si prietenul meu se da si el cu aceasta crema..este nevoie si de pastile pentru el
?

Ultima oara a fost editat de madasimplu (2009-11-08 23:10:34)

#5 2009-11-09 08:45:10

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

probabil ca e nevoie de pastile si pt el
dar pe forum nu se recomanda tratamente, asa ca trimite-l la medic. asa cum ai avut tu incredere sa mergi, asa sa aiba si el.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.