homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza anticonceptionale-spotting???! pls help

#1 2009-11-09 16:27:32

shiavenue
Membru
Inregistrat: 2006-09-11

pauza anticonceptionale-spotting???! pls help

buna fetelor, citesc de mult tp forumul vostru, ai am invatat o gramada de lucruri dar acum am si o o problemuta cesafac
o sa fiu cit se poate de la obiect.. am cautat in forum si nu am gasit nimic asemanator...deci am postat aici: am luat cam vreo 4 poate 5 ani yasmin, am mai facut pauza 1,2 luni de vreo 2 ori, totul ok atunci... acum am fost la un dr care mi a spus ca la 18 luni de ac se face pauza 3 luni, asa e recomandat.... parerile sunt impartite, dar am zis ca nu poate strica...ultima menstra fost acum 21 zile( calculand din prima zi) si de atunci nu am mai luat ac... acum, dupa aceste 21,22 zile am obs o secretie oarecum roz, f putin cantitativ, un fel de spotting dar nu chiar....am asteptat vreo 2 zile dar vad ca nu se arata menstruatia, care oricum ar fi destul de devreme ( fara ac perioada era cam de 30-35 zile si nu f regulat), daca as fi continuat ac ar fi tb sa apara peste o sapt, iar fara mai tarziu..(din experienta)
deci: are idee cineva ce ar putea fi? o dereglare de la pauza?  cesafac

multumesc smile

#2 2009-11-09 16:48:23

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pauza anticonceptionale-spotting???! pls help

Cel mai probabil este o dereglare, mai ales daca te-ai protejat cu altceva si nu exista riscul unei sarcini.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-11-09 17:53:24

shiavenue
Membru
Inregistrat: 2006-09-11

Re: pauza anticonceptionale-spotting???! pls help

andreea_andy2 a scris:

Cel mai probabil este o dereglare, mai ales daca te-ai protejat cu altceva si nu exista riscul unei sarcini.

ms mult pt raspuns, asa cred si eu .... de protejat m am protejat, dar nu 100%, considerand ca doar abstinenta e 100 la suta safe! ms. inca o data smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.