homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt ada.vogue

#1 2009-11-09 15:57:55

BLondyna
New member
Inregistrat: 2008-11-15

Pt ada.vogue

Buna Ada te rog daca vezi mesajul meu raspunde-mi un pic.Mi-ai raspuns acum catva timp la intrebarea mea cu gynease(uitasem sa iau una)si as vrea sa te intreb au vreun efect gynease astea din prima luna?eu le-am luat de vreo luna si acum e prima menstruatie dupa pastilelele astea.Dar nu m-a mai durut burta in timpul menstruatiei(inainte ma durea primele 2 zile)si nici nu mai e cantitate mare.Plus ca dupa vreo 4 zile incepe sa se cam termine.Sa fie de la pastilutele astea?Ma gandesc ca poate pe tine te-a informat mai mult medicul.Ca eu n-am mai vorbit cu doctorita mea.

#2 2009-11-09 17:10:15

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Pt ada.vogue

e de la pastilute.Si au efect din prima luna:D

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2009-11-09 17:14:43

BLondyna
New member
Inregistrat: 2008-11-15

saru' mana.Eu is cam speriata pentru ca de vreo 3 saptamani cam asa am avut o tentativa de contact sexual.Dar numai o tentativa pentru ca el nu a prea putut si am lasat-o balta.am incercat doar putin.Si m-am gandit Doamne fere.Da oricum eu sunt mai paranoica de felul meu big_smile acum sper sa imi treaca cu pastilutele. mie mi le-a dat ca am la jumatatea lunii secretie maronie.Numai ca am avut si luna asta.E de la ele nu?adica se poate sa nu isi fi facut inca 100% efectul

#4 2009-11-09 20:36:38

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

depinde si de organismul tau.Eu am terminat tratamentul si sunt ok big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.