homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent ajutati-ma

#1 2007-08-01 13:35:01

crisa08
New member
Inregistrat: 2007-04-24

urgent ajutati-ma

buna am si eu o problema.va rog dak puteti sa-mi raspundeti cat mai repede.eu iau pastila de obicei la ora 10 seara.pe 31 iulie ieri am plecat in america iar aici sunt cu 7 ore inapoi dak calculezi ora din romania.acum ceasul la mine este 6:30 dimineata iar in romania este 13:30. si o sa stau plecata pana in septembrie.
problema mea este urmatoarea:am avut contact in dimineata inaintea plecarii iar pastila pe care trebuia s-o iau normal la ora 10 am luat-o la 1 ora din america si 8 ora din romania.
au trecut 5 ore jumatate de cand am luat-o si mai devreme cu 5 minute tocmai am vomat.exista vre-un risc ca pastila sa nu se fi absorbit si sa raman insarcinata???ce trebuie sa fac sa iau alta pastila in locul ei????si la ce ora ar trebui sa iau pastila normal de acum inainte?????????imi stabilesc o ora anume de aici din america sau continui sa o iau la ora 10 seara adik 3 dupa amiaza ora din america?
va rog ajutati-ma.

#2 2007-08-01 13:38:23

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: urgent ajutati-ma

pastila se absoarbe in 4 ore. daca trecusera deja 5 ore jumatate, eu zic ca nu-s probleme, esti ok.
cat despre ora, eu in locul tau as pastra ora din romania, ca sa fiu mai sigura. asta daca nu iti este prea greu sa-ti aduci aminte s-o iei la 3 dupa-masa... daca nu, te poti gandi sa schimbi ora cand incepi o noua folie, ca sa nu fie decalajul prea mare pe parcursul aceleiasi folii.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2007-08-01 13:40:52

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

pastila trebuie luata la distanta de 12 ore cel mai mult astfel dak uit de ea mai mult de 12 ore trebuie protectie suplimentara 7 zile, iar in legatutra cu ora incerca sa o pastrezi pe cea din romania

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#4 2007-08-01 13:47:50

crisa08
New member
Inregistrat: 2007-04-24

deci nu treb sa stau ingrijorata?sper sa nu fie probleme.o sa pastrez ora din romania.naumai sper sa nu mai vomit.k mai am doar o folie la mine pe care o iau dupa ce o trem pe asta.asa k nu-mi permit sa omit pastile.

#5 2007-08-01 13:49:05

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

pai poti sa iti iei si de acolo poastila ca sa nu ter sa le intrerupi

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.