|
Nu esti logat.
Doctoressa, ajutor...ce se intampla cu mine?#1 2007-07-30 04:58:56
Doctoressa, ajutor...ce se intampla cu mine?Acum vreo ora am inceput sa simt un fel se usturime cam pe unde se termina parul pubian (cam intr-o parte si alta...ma gandesc ca or fi ovarele...nu stiu sigur)...usturime care mai ajungea si mai in jos (inspre vagin)...si spre anus...usturimea o simt undeva inauntru. apoi am inceput sa-mi fie cald, sa transpir si sa-mi fie rau de la stomac...iar apoi m-a luat cu senzatie de lesin. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2 2007-07-31 19:20:03
Re: Doctoressa, ajutor...ce se intampla cu mine?Am fost azi la doctorita. Mi-a zis ca probabil e doar o infectie urinara...de la dusurile reci. E normal sa-mi fie atat de rau de la o simpla raceala???? A zis ca daca mai patesc asa ceva sa iau un no-spa sau sa pun ceva cald pe burta...si sa nu ma mai sperii ca nu e grav. Mi-a dat sa iau 10 zile cuminol. Chiar sa fie doar de la o banala raceala la burta? Si cum poate sa fie atat de sigura...doar din descrierea simptomelor? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #3 2007-08-01 10:41:32
Re: Doctoressa, ajutor...ce se intampla cu mine?pai experienta ei i-a spus ca asta e. la faza cu "ceva cald pe burta", incalzeste sare si pune-o intr-o carpa. (ajuta. zic asta din experienta mea) Nobody home Offline #4 2007-08-01 11:41:19
Re: Doctoressa, ajutor...ce se intampla cu mine?sau pune pe burtica o sticla cu apa foarte calda (cam de o jumatate de l).si o sa-ti treaca. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #5 2007-08-01 14:20:25
Re: Doctoressa, ajutor...ce se intampla cu mine?Da...sa speram ca doar atat e. Maine cred ca ma duc si la un consult ginecocologic...sa fiu sigura. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|