homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Slabit, nu si pt sani!

#1 2009-11-10 11:57:06

me_bb
New member
Inregistrat: 2007-08-21

Slabit, nu si pt sani!

Am inceput astazi dieta atkins si o combin cu aerobic in fiecare zi. Problema mea sunt sanii...acum cat m-am ingrasat mi-au crescut destul de mult si sunt f multumita, dar din experienta pot spune ca o sa-mi scada primii, imediat ce incep dieta. Ce pot face? cunoasteti anumite tipuri de exercitii care m-ar ajuta sa-mi pastrez forma dorita a sanilor? Va multumesc anticipat.

hjarta hjarta hjarta

#2 2009-11-10 12:06:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Slabit, nu si pt sani!

La tine nu forma e problema,ca forma e aceeasi indiferent daca sanii sunt mari sau mici... tu vrei sa pastrezi marimea... si pt asta nu cred ca exista vreo solutie.

#3 2009-11-10 12:17:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

exercitii ar fi: lipesti palmele una de alta, in dreptul pieptului si apesi tare una de alta; repeti exercitiul de ft multe ori. cred ca si flotarile ar fi bune.
oricum, eu nu cred ca se vad efecte de la niciunul din exercitiile astea.
chiar daca reusesti sa cresti muschiul, el tot nu va ajunge la volumul grasimii.
din pacate asta e un side effect al slabirii cu care va tb sa te obisnuiesti.
in fond sunt sanii tai si ar tb sa fii multumita de ei, indiferent ca sunt mai mari sau mai mici.

#4 2009-11-10 12:25:37

me_bb
New member
Inregistrat: 2007-08-21

multumesc pt raspunsuri. ma gandeam eu ca nu e nimic concret de facut, dar totusi am zis sa incerc big_smile de exercitiile de mai sus stiam, chiar o sa le incerc. Merci!

hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.