|
Nu esti logat.
Rau de prea mult bine#1 2009-11-10 15:12:43Rau de prea mult bineVineri implinesc 2 an cu al meu drag, si am planuit sa ne luam cadouri, si sa mergem in oras, si sa facem poze, etc. Chestia e ca dupa ce am crezut ca am gasit cadoul perfect mi-a spus ca nu i-ar placea, si am inceput sa plang de nervi in magazin. STiu ca si el e stresat ca nu gaseste ce sa imi ia, pentru ca amandoi avem asteptari mari, si de cand cu treaba asta am inceput sa ne certam din te miri ce. Offline #2 2009-11-10 15:15:25Re: Rau de prea mult bineca sa iti raspund la ultima intrebare, la toata lumea cred ca se inatmpla asa...apar certuri din plictiseala...cat despre cadou eu zic sa vorbiti frumos fara nervi fara nimic si sa stabiliti daca va luati cadouri sau nu. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2009-11-10 15:19:36Re: Rau de prea mult binePai, am spus ca nu ne luam, am vbit frumos etc. Dar ma gandeam ca daca el imi face o surpriza... nu ar fi urat din partea mea sa nu ii fac si eu? Sau mai bine nu, ca daca nu imi face as fi dezamagita Nu imi vine sa cred ce tampenii gandesc Offline #4 2009-11-10 15:22:01Re: Rau de prea mult binepai cel mai bine e sa nu te astepti la nimic ca sa nu fii dezamagita...acum depinde si cat de serios ati vorbit, eu de exemplu daca vorbesc cu iubi ca nu ne luam pai nu ne luam tocmai k sa nu ne simtim prost...eu zic sa faci asa: pregateste-i un cadou nematerial adica: ia-ti o lenjerie sexi si o sticla de sampanie si pregateste-i o seara romantica... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2009-11-10 15:23:31
Re: Rau de prea mult binePill, eu sunt un dezastru la luat cadouri, niciodata n-am idei, pe cand prietenul meu e un geniu al cadourilor, baga la cap orice aluzie si orice gest si-mi cumpara exact ce-mi doream, sau nici nu stiam ca-mi doresc asa ca in general sunt tare frustrata la capitolul asta Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-10 15:23:40Re: Rau de prea mult binePai nu am cum sa ii pregatesc ceva romantic ca stam impreuna si si-a luat liber e la lucru. Avem toata ziua pregatita cu divere activitati. Dar chestia cu lenjeria cred ca o s.o fac. Ai dreptate. Merci mult Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-11-10 15:24:52) Offline #7 2009-11-10 16:04:59
Re: Rau de prea mult binePill, daca va iubiti nu conteaza valoarea cadoului ci gestul in sine. Aveti asteptari prea mari si de asta va si certati. Si daca ii spui dinainte ce cadou ii iei strici surpriza(mai bine pune`l in fata faptului implinit )... Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-11-10 16:05:48) Offline #8 2009-11-10 16:07:25Re: Rau de prea mult bineeee, noi ne-am us limita prea mica si nu gasim nimi. A trebuit sa ii spun de cadou ca nah, aparent trebuie sa iei bolul, sa pui apa, sa lasi apa nush cate zile sa se formeze nush ce bacterii si de-abia dupa iei pestele. Offline #9 2009-11-10 16:12:33
Re: Rau de prea mult binePentru mine conteaza mai mult gestul in sine decat cadoul. Si imi plac foarte mult surprizele. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #10 2009-11-10 20:12:59
Re: Rau de prea mult binede aici e imposibil sa nu gasesti ceva! http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #11 2009-11-10 20:35:17
Re: Rau de prea mult binecadourile sau facutu cadourilor la aniversari ar trebui sa fie ceva dragutz nu ceva din care sa va certati #12 2009-11-10 20:43:24
Re: Rau de prea mult binePai...ce ai fi vrut tu sa ii iei si ti-a zis ca nu i-ar placea? Offline #13 2009-11-10 20:55:42
Re: Rau de prea mult binereferitor la generalizare... da, si noi ne certam cateodata "de prea mult bine" ce prosti sunt oamenii.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #14 2009-11-10 21:37:29Re: Rau de prea mult bineEe, si eu vroiam sa fie surpriza, dar nu se pueta ca trebuia sa stea acvariul cu apa ca sa faca nush ce bacterii bune, si il ibserva asa ca am zis sa il iau cu mine sa-si aleaga pestele macar. Biiiig mistake E, nu conteaza, am ramas la idea fara cadouri, o sa il astept cu ceva sexy pe mine si gata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|