homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rau de prea mult bine

#1 2009-11-10 15:12:43

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Rau de prea mult bine

Vineri implinesc 2 an cu al meu drag, si am planuit sa ne luam cadouri, si sa mergem in oras, si sa facem poze, etc. Chestia e ca dupa ce am crezut ca am gasit cadoul perfect mi-a spus ca nu i-ar placea, si am inceput sa plang de nervi in magazin. STiu ca si el e stresat ca nu gaseste ce sa imi ia, pentru ca amandoi avem asteptari mari, si de cand cu treaba asta am inceput sa ne certam din te miri ce.

V-am spus, rau de prea mult bine rotfl. Ma rog, chestia e ca am hotarat ca mai bine ne lipsim, ca altfel nu prindem vineri impreuna. Acuuuum, chestia e, ce credeti totusi sa ii iau ceva? Ma gandesc ca daca o sa imi ia el o sa ma simt prost... Ma rog, nu cred ca o sa imi ia, ca nu prea le are cu romantismul, dar nu stiu. Voi ce ati face?

Si inca o intrebare, si la voi se intampla ca totul merge atat de bine incat sa se ajunga la cearta, sau numai noi suntem nebuni? rotfl2

#2 2009-11-10 15:15:25

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Rau de prea mult bine

ca sa iti raspund la ultima intrebare, la toata lumea cred ca se inatmpla asa...apar certuri din plictiseala...cat despre  cadou eu zic sa vorbiti frumos fara nervi fara nimic si sa stabiliti daca va luati cadouri sau nu.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2009-11-10 15:19:36

Monica999
Hero member
Site

Pai, am spus ca nu ne luam, am vbit frumos etc.  Dar ma gandeam ca daca el imi face o surpriza... nu ar fi urat din partea mea sa nu ii fac si eu?  Sau mai bine nu, ca daca nu imi face as fi dezamagita lol Nu imi vine sa cred ce tampenii gandesc

#4 2009-11-10 15:22:01

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

pai cel mai bine e sa nu te astepti la nimic ca sa nu fii dezamagita...acum depinde si cat de serios ati vorbit, eu de exemplu daca vorbesc cu iubi ca nu ne luam pai nu ne luam tocmai k sa nu ne simtim prost...eu zic sa faci asa: pregateste-i un cadou nematerial adica: ia-ti o lenjerie sexi si o sticla de sampanie si pregateste-i o seara romantica...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5 2009-11-10 15:23:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Pill, eu sunt un dezastru la luat cadouri, niciodata n-am idei, pe cand prietenul meu e un geniu al cadourilor, baga la cap orice aluzie si orice gest si-mi cumpara exact ce-mi doream, sau nici nu stiam ca-mi doresc lol asa ca in general sunt tare frustrata la capitolul asta
La inceput incercam si eu sa concurez macar ca originalitate, ca financiar nu aveam cum sad cu el, pana la urma am lasat-o balta... el stie ca sunt un dezastru, daca ii place ce-i iau, bine, daca nu, nu... oricum nu e dezamagit.
Asa ca eu zic sa te relaxezi, pana la urma gestul conteaza, si chiar daca nu e, cred ca nu aveti nevoie de cadouri ca sa dovediti ca va iubiti, la cat de bine zici ca va intelegeti.

Publicitate

loading...

#6 2009-11-10 15:23:40

Monica999
Hero member
Site

Pai nu am cum sa ii pregatesc ceva romantic ca stam impreuna si si-a luat liber e la lucru. Avem toata ziua pregatita cu divere activitati. Dar chestia cu lenjeria cred ca o s.o fac. Ai dreptate. Merci mult kram

Da Heimdall, stiu, asta am zis si noi. Deja ne consumam amandoi. Aparent ambii suntem varza la cadouri lol Eu vroiam sa ii iau un bol cu pestisor auriu rotfl2

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-11-10 15:24:52)

#7 2009-11-10 16:04:59

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Pill, daca va iubiti nu conteaza valoarea cadoului ci gestul in sine. Aveti asteptari prea mari si de asta va si certati. Si daca ii spui dinainte ce cadou ii iei strici surpriza(mai bine pune`l in fata faptului implinit wink )...
Uite, eu cu al meu nu sarbatorim anii de relatie, nu mi se pare asa important, ma simt de 1000 x mai bine cand ne facem mici cadouri fara nici un motiv anume smile

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-11-10 16:05:48)

#8 2009-11-10 16:07:25

Monica999
Hero member
Site

eee, noi ne-am us limita prea mica lol si nu gasim nimi. A trebuit sa ii spun de cadou ca nah, aparent trebuie sa iei bolul, sa pui apa, sa lasi apa nush cate zile sa se formeze nush ce bacterii si de-abia dupa iei pestele.

Cred ca pana la urma la noi o sa fie traditie sa nu ne luam cadouri la aniversare lol Oricum, de sarbatorit o sarbatorim, mi se pare cel mai frumos moment eveeeer! Primul din multi ani smile sper lol

#9 2009-11-10 16:12:33

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Pentru mine conteaza mai mult gestul in sine decat cadoul. Si imi plac foarte mult surprizele.
Cdoul ar trebuii sa fie surpriza nu mi-a placut niciodata sa spun cuiva ce as vrea sa primesc...
Comanda un tort, ia o sticla de sampanie, sau pregateste-i o cina. big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#10 2009-11-10 20:12:59

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

de aici e imposibil sa nu gasesti ceva!
http://www.dmail.ro/  tummenupp

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#11 2009-11-10 20:35:17

skumpi
Vizitator

cadourile sau facutu cadourilor la aniversari ar trebui sa fie ceva dragutz nu ceva din care sa va certati hmm
tu trebuia sa`i iei ce ai vrut , fara sa`i spui ! ca nu i`ar fi placut e partea a doua ; conteaza intentia si nu cadou sa fie super scump sau extravagant ! iar in al doilea rand cand spui ce cumperi nu mai e un cadou, o surpriza... care mai ii farmecu ? nustiu stricatu banilor ?!

#12 2009-11-10 20:43:24

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Pai...ce ai fi vrut tu sa ii iei si ti-a zis ca nu i-ar placea?
Da, si la noi se intampla chestia cu cearta cand ne intelegem perfect mai mult timp.
Daca ar fi dupa mine, i-as lua, pt ca stiu cum e al meu. Mereu imi face surprize si stiu ca tot mi-ar lua ceva acolo, si atunci m-as simti prost...deci ca sa fiu eu sigura, i-as lua, mai bine sa se simta el prost decat eu! Sa nu mai faca si a2a oara asa big_smile

#13 2009-11-10 20:55:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

referitor la generalizare... da, si noi ne certam cateodata "de prea mult bine" neutral ce prosti sunt oamenii....

strict legat de cadou... la noi niciunul nu-l prea nimereste pe celalalt... decat daca plecam la cumparaturi cu ideea "iau ce mi se pare cel mai naspa, cu siguranta lui/ei ii va placea la nebunie" rotfl eu, in situatia ta, as fi profitat de momentul dupa "calmarea apelor" ca sa il trag de limba ce si-ar dori. si daca nu si nu... varianta cu ceva pregatit... o petrecere surpriza, o cina, un tort.... un costum sexy pe tine big_smile etc etc merg f bine smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#14 2009-11-10 21:37:29

Monica999
Hero member
Site

Ee, si eu vroiam sa fie surpriza, dar nu se pueta ca trebuia sa stea acvariul cu apa ca sa faca nush ce bacterii bune, si il ibserva asa ca am zis sa il iau cu mine sa-si aleaga pestele macar. Biiiig mistake lol E, nu conteaza, am ramas la idea fara cadouri, o sa il astept cu ceva sexy pe mine si gata.

Cat despre generalizare... cand ma gandesc ce greu e pt unii si altii se cearta de prea bine ma simt vinovata, dar ma rog, nu cred ca cearta de prea mult bine poate duce la despartire.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.