|
Nu esti logat.
Erectie#1 2009-10-27 11:46:50
erectieEl ma iubeste, enorm, eu asta simt. Eu, pe el, nici nu mai pot comenta. Avem 22 de ani si suntem foarte, foarte indragostiti, suntem dupa un an si ceva de relatie oficiala, dar a trebuit sa trecem prin multe ca sa ajungem aici. El a fost primul, eu am fost prima, dar intre cele doua relatii ale noastre, care au avut o pauza de 1 an si ceva, aproape 2, au mai existat si altii. La inceput, din punct de vedere sexual, a fost totul extraordinar. Poate si pt ca, dupa dezvirginarea amandurora, fara sa mai avem vreun alt contact sexual, a urmat acea pauza (sa zicem ca eu nu aveam aceleasi sentimente ca astazi, iar el era pur si simplu extrem de ... agasant), si automat, cand ne-am regasit, dorintele noastre sexuale erau extrem de pronuntate. A urmat o perioada de ... sex fara atasamente, ca sa spun asa , si apoi, dupa 6 luni, ne-am hotarat ca ne e cam greu sa fim unul fara celalalt. A fost, inca de la inceputul inceputurilot, si continua sa fie prietenul meu cel mai bun. Offline #2 2009-10-27 13:33:32
Re: erectieganditi-va mai putin, relaxati-va inainte de a o face ( un pahar de vin prinde bine) si apoi, mai inainte de orgasm sau de ejaculare ar trebui sa va placa si sa conteze cel mai mult ceea ce simtiti in momentele alea. placerea nu sta in orgasm, placerea trebuie sa existe pur si simplu. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-10-27 13:37:15Re: erectieEu cred ca e teama esecului. De ce nu incerci sa aveti o seara placuta in doi, sa beti niste vin, si dupa sa vedeti cum se duc toate inhibitiile. Dupa o seara foarte reusita sunt sigura ca o sa uitati de esec. Aaaa, si ai grija ca tu sa fii cea care bea mai mult vin, nu el ca altfel moare jucaria Offline #4 2009-10-27 13:37:43
Re: erectieeu nu cred ca alea 3, 4 kg ale tale in plus sunt problema.. problema e a lui si daca tot persista, ar trebui sa mearga/mergeti la un medic .. iar daca problema nu e de ordin fizic , sa va ganditi la un psiholog Offline #5 2009-10-27 14:57:04
Re: erectienu cred ca e vorba de mers la psiholog, mai degraba la un sexolog. Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-10 23:54:34Re: erectieInitial vroiam sa spun ca problema voastra ar putea fi una de incompatibilitate. Insa am citit mai bine si cred ca voi gresiti pe mai multe planuri: O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|