homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting + antibiotice?

#1 2009-11-05 15:26:06

andreeaz
New member
Inregistrat: 2009-11-05

spotting + antibiotice?

hi! in urma cu o saptamana am facut un tratament cu ciprofloxacina (de la care oricum nu pot sa zic ca m-am sitmit stralucit) iar acum au aparut niste sangerari , cu nimic diferite de menstruatia obisnuita. mai am inca 4 zile de luat anticonceptionalele pana sa fac pauza de 7 zile, insa nu stiu daca trebuie sa continui sa el iau. sunt constienta ca antibioticele scad biodisponibilitatea sau efectul contraceptivelor si ca din acest motiv am aceste sangerari acum, dar nu stiu daca este ok sa continui sa termin blisterul de anticonceptionale...

#2 2009-11-06 08:53:53

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: spotting + antibiotice?

termina anticonceptionalele.
ai grija sa te protejezi suplimentar.

#3 2009-11-06 14:42:12

andreeaz
New member

sarumana puss

#4 2009-11-12 18:51:34

andreeaz
New member

tot eu sunt...dupa ce mi-a venti menstruatia inainte sa termin folia de anticonceptionale, acum am terminat-o de 4 zile si nu mi s-a oprit menstruatia..care dureaza deja de o sapt jumatate. as tinde sa cred ca s-a "combinat" si cu menstruatia care trebuia sa-mi vina in mod normal in aceasta perioada..dar are o culoare foarte..de sange proaspat, nu maroniu nu inchis nu nimic. ce e de facut? astept sa vad daca mi se termina cand ar trebui sa se termine?

#5 2009-11-12 21:29:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Tind sa cred ca ce ai avut peste folie a fost spotting si acum de fapt este menstra propriu-zisa. Se va opri cel mai probabil o data cu inceperea noii folii de anticonceptionale.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.