|
Nu esti logat.
Urgent!Reactii adverse?#1 2009-01-10 13:18:39
Urgent!Reactii adverse?Buna!Aseara am inceput tratament cu gynozol 200mg si nizoral pastile 200mg!Inainte de a pune ovulul aveam mici mancarimi dar nu f suparatoare dar aseara dupa 1 ora de cand am pus ovulul m-am trezit cu o mancarime si o usturime ingrozitoare atat in interior cat si afara!De la ce poate fi?Sa fi avut reactii adverse?Eu am mai luat gynozol si nu am avut neplaceri pana acum!Mi-am dat cu nizoral crema si m-a mai lasat putin mancarime.Nici nu stiu ce sa fac daca sa imi mai pun ovule sau nu pt ca imi este frica sa nu am iar mancarimi! Ultima oara a fost editat de anamaria_23 (2009-01-10 13:26:28) Traieste pentru a fi! Offline #2 2009-01-10 13:41:35
Re: Urgent!Reactii adverse?daca te-ai spalat in vagin inainte de a pune ovulul atunci e de la asta..inainte de gynozol daca faci spalaturi te urci pe pereti de usturime Offline #3 2009-01-10 14:10:52
Re: Urgent!Reactii adverse?Nu m-am spalat inainte de a pune ovulul!Sa fi declansat mancarimea ovulul?Ce antimicotic sa-i dau prietenului? Traieste pentru a fi! Offline #4 2009-01-10 15:38:16
Re: Urgent!Reactii adverse?mai incearca si in seara asta si daca se repeta abandoneaza tratamentul si mergi la medic sa ti dea atceva...si prietenul tau sa ia un flucovim 150... happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-01-10 17:34:33
Re: Urgent!Reactii adverse?Multumesc!O sa incerc si in seara asta si sa vedem!O sa va anunt ce s-a intamplat! Traieste pentru a fi! Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-12 18:17:45
Re: Urgent!Reactii adverse?Am fost sapt trecuta la ginecolog pt un consult de rutina si mi-a spus ca am ovarul stang putin inflamat si n-am probleme cu secretia . Mi-a dat sa iau gynozol dar constat ca mai rau mi-a facut. dupa cateva zile mi-a aparut o secretie f abundenta si foarte branzoasa ca sa zic asa .. fara mancarimi usturimi sau alte chestii de genul acesta ... de la ce o fi oare ? Offline #7 2009-11-12 21:27:53
Re: Urgent!Reactii adverse?Dupa cate zile a aparut secretia? Daca a fost dupa 2-3 zile e posibil sa se fi scurs gynozolul. Daca secretia mersista, mergi la medic si fa o analiza de secretie sa vezi exact despre ce e vorba. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2009-11-12 22:19:44
Re: Urgent!Reactii adverse?
pai este cam a 4- a zi de cand nu mai iau ... am sa merg oricum pt o analiza Multumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|