|
Nu esti logat.
Probleme la locurile de munca-2#20 2009-11-12 21:37:00
Re: probleme la locurile de muncadin pacate pentru el, si la stat si la privat, relatiile de munca tot de codul muncii sunt reglementate:D I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #21 2009-11-12 21:49:10
Re: probleme la locurile de muncaii dau dracului pe toti...o sa ma comport la fel, nu ma chinui sa dovedesc nik k tot ei ies deasupra...dar pana nu le zik ce am pe suflet frumos nu ma las.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #22 2009-11-13 01:43:32
Re: probleme la locurile de muncama bag si eu asa ca omu` care nu are ce sa faca in discutia ta si imi cer scuze dar nu mai deschid un topic sa spun cat sunt de frustrata. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #23 2009-11-13 10:40:16
Re: probleme la locurile de muncaalexutza Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|