homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Detzy... pliz

#1 2009-11-07 19:34:06

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

Detzy... pliz

Te rog, cand apari, spune-mi si mie ca vreau sa te intreb ceva .

Scuze ca folosesc metoda asta dar la mine pm-urile nu functzioneaza... sad

#2 2009-11-07 22:14:16

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Re: Detzy... pliz

aici sunt smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#3 2009-11-09 17:39:04

Adalberta
Full member

aah... ok, Detzy... vroiam sa te intreb ceva, daca nu-i cu suparare, am vazut pe un topic despre o situatie a ta din trecut care seamana cu a mea si am vrut sa vad cum a evoluat...
am vazut ca si tu ai avut un  pap cu "Koilocite" dar ai avut hpv negativ. Sunt in aceeasi situatie si vroiam sa stiu cum esti acum... Multumesc mult si scuze de indrazneala

Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-11-10 12:26:09)

#4 2009-11-10 09:24:21

Detzy
Insomniac member

acum sunt ok... pentru ca dupa ce am facut HPV si a iesit negativ, doctorul a spus ca sunt ok... sa stau linistita... mai ales ca am colul curat
tie ti-a vazut ceva pe col sau pur si simplu ai facut pap-ul si au iesit prezente koilocite?

#5 2009-11-10 12:24:49

Adalberta
Full member

am facut pur si simplu un pap care m-a aruncat in aer...

am facut si colposcopie si a iesit col perfect iar doctorul cand s-a uitat a zis ca arata foarte bine.

examenul hpv facut la Micomi spune ca nu s-a gasit nici o tulpina de nici un fel...

dar koilocitele alea imi stau pe creier ca is cam nevricoasa din fire...

ai mai facut vreun pap de atunci?

Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-11-10 12:25:33)

Publicitate

loading...

#6 2009-11-10 16:00:07

Detzy
Insomniac member

stai linistita ca daca la colposcopie nu a iesit nimic anormal atunci e ok smile ...la colposcop se vede orice leziune nu exista posibilitatea de a gresi, pe cand la papanicolau e foarte posibila treaba asta... nu mi-am facut pap de atunci dar am fost la control si colul este curat, totul este in regula.
eu zic sa te linistesti smile

#7 2009-11-10 16:29:04

Adalberta
Full member

muaaama dar prin ce am trecut.... deci alea doua saptamani de asteptat rezultatul la hpv... am avut niste depresii ingrozitoare.... ma chirceam asa, ca in burta la mama si mi se parea ca pana aici mi-a fost... cred ca ar trebui o mult mai mare informare cu privire la acest virus...  mie mi se parea apocaliptica treaba, ca sigur voi muri de cancer de col sau anal sau orofaringian sau bucal... brrrr...  si asa tare m-am montat incat pana si rezultatul negativ ma sperie...

eu am totusi o infectie, nu stiu cu ce mama naibii , o infectie care mi-a dat pap-ul peste cap... sper sa aflu insa...

#8 2009-11-10 18:33:32

Detzy
Insomniac member

ooff..stiu ce zici... cand am aflat si eu rezultatul PAP... am innebunit pentru ca nu stiam foarte multe.. si cata vreme am asteptat rezultatul HPV la fel... nu puteam sa ma mai concentrez la altceva... aveam tot felul de ganduri, cosmaruri.... a fost ceva de nedescris neutral ..e foarte nasol pentru ca in romania rar gasesti un doctor care sa iti explice cu rabdare, ca la prosti, despre ce e vb. sa te consilieze efectiv...
iti spun... poti sa stai linistita... esti ok cu siguranta daca, colposcopia a iesit bine.. iar pentru infectie fa-ti niste culturi din col, o analiza de secretie... chlamydia... ia-le usor usor pana descoperi ce e in neregula...
dar ai ceva simptome?

#9 2009-11-11 11:49:38

Adalberta
Full member

da... specific faptul ca pana acum 4 luni nu am avut niciodata nimic... nici o boala nici un microb pe ceea ce tine de genital si nici nu am vreo alta boala de nici un fel sau orice alta probl medicala.
totusi, acum 4 luni totul a debutat cu o usturime la urinat care a trecut in aceeasi zi. Peste alte 3 zile am inceput sa am gadilaturi, amorteala pe labii. Am fugit imediat sa fac chlamydia din urina la geneticlab ca auzisem eu ca aia da oarece simptome. acolo un doctor mi-a zis sa fac si ureaplasma real time pcr. Ei bine, au iesit chlamydia-negativ, ureaplasma pozitiv... :-(
am refacut aceasta analiza din secretie de 5 ori de atunci in ideea de a avea o antibiograma dupa care sa ma tratez dar a iesit negativ!!!... intre timp am inceput sa ma simt foarte rau, jena si discomfort continuu, vezica grea si dureroasa, dureri pelvine, totul inflamat inclusiv anusul!!!
am facut toate analizele posibile si n-a iesit nimik... Doar papanicolaul acela cu koilocite care m-a aruncat in alt cosmar... am facut genotiparea care este negativa. si iata-ma din nou unde eram, e drept, cu inima mai usoara dupa ce am scapat de amenintarile hpv. totusi, acest ceva ce am imi da mai nou o scurgere galbuie cu striatii sangerii - sunt inainte de ciclu, nu stiu daca are vreo legatura... incerc sa nu recad in depresie... :-( mentionez ca am acest discomfort zilnic de acum 4 luni... poate m-as obisnui cu el daca nu ar fi aparut si aceasta leucoree si pap-ul modificat... fac toate tratamentele din lume pt imunitate, am facut si 21 de zile cu doxiciclina timp in care mi-a fost perfect dar simptomele au revenit dupa tratament. Cand am incercat din nou tratament cu doxi, simptomele au ramas si pe durata tratamentului ceea ce arata ca microbul a mai devenit si rezistent...   Si culmea este ca majoritatea doctorilor au o atitudine simplista in ceea ce priveste ureaplasma... unii nu cred ca e atat de rea cat sa-mi dea toate astea, unii spun ca-i flora normala si am numai un dezechilibru... nu am gasit unu ingrijorat sau ale carui pareri sa coincida cu ceea ce simt eu... :-(

Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-11-11 11:56:04)

#10 2009-11-11 12:10:49

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

offtopic vin cu o sugestie pt moderatori: nu ar fi mai bine daca s-ar da un titlu mai bun topicului si ar fi mutat la "Probleme medicale"? poate mai sunt sau vor mai fi si alte femei in aceeasi situatie si le-ar ajuta sa gaseasca subiectul mai usor.

fetele, imi cer scuze ca am intrat peste discutia voastra.  kapitulation

#11 2009-11-11 14:10:37

Adalberta
Full member

big_smile  ok, no pb. ideea e ca la probleme medicale am mai spus pe ici pe colo ce am adunat in povestea de mai sus. am facut acest topic pt ca Detzy nu prea mai intra pe-acolo (daca s-a facut bine, deh... :-) )   asa ca am cautat un sertar in care sa deranjez cat mai putzin daca strig dupa ea :-)     mornincoffee

#12 2009-11-11 15:11:41

Detzy
Insomniac member

sa stii ca intru la probleme medicale dar in ultima vreme am intrat mai putin pe forum...in general tongue
ce sa spun... leucoreea aia cu striati sangerii nu e foarte ok...adica ceva e acolo... probabil o infectie ceva
parerea mea este sa repeti analizele la un laborator mare (medlife, medsana) si eu insist sa repeti chlamydia atat din sange cat si din secretie

#13 2009-11-11 16:21:05

Adalberta
Full member

da, Detzy, ce sa zic... in afara de HPV facut la Micomi (este cel mai bun lab. pt asa ceva), analizele le-am facut numai la clinici mari si n-a iesit nimic... :-(    Chlamydia am facut-o si prin real time PCR - care-i cea mai concludenta. Nu e. Ramane doar aceasta ureaplasma al carei nou rezultat  real time PCR il astept acum, zilele acestea. Daca iese negativ innebunesc... nu stiu ce analiza sa mai fac... :-(

#14 2009-11-11 22:09:17

Detzy
Insomniac member

mda... te cred ca trebuie sa fie frustrant la un moment dat dar incearca sa nu te descurajezi pentru ca pana la urma sigur vei gasi rezolvarea problemei.

o sa citesc si eu mai multe despre ureaplasma... recunosc ca nu stiu prea multe despre ea... si o sa ma mai gandesc si eu poate-mi vine vreo idee desteapta

oricum e bine de stiut ca ai facut colposcopia si a iesit ok... chlamydia nu e.. HPV - nu ....asta e foarte bine

tu ai facut cumva si ecografie transvaginala?

#15 2009-11-13 13:43:42

Adalberta
Full member

Azi am primit un nou raspuns la o noua analiza prin real time PCR  si anume: negativ , nu s-a detectat adn ureaplasma parvum / urealyticum.   

Deci mai am un pic si innebunesc... sunt deprimata ingrozitor...  deci nu am nici un microb (ureaplasma, mycoplasma, chlamydia, hpv si toate bts-urile posibile si culturile de col  toate negative) dar "ceva" imi inflameaza colul, vezica si anusul, imi da rezultat ASCUS la pap si mai nou o leucoree galbui-sanguinolenta)  nu mai stiu ce sa fac... unde sa ma duc... o sa raman asa pt. totdeauna??? cu senzatia zilnica de parca as tot fi in prima zi de ciclu - cu disconfortul acela si starea "grea"...  unde sa ma duc? ce sa fac? am consultat 4 ginecologi, toti bine cotati, 1 infectionist, 3 gastroenterologi, 3 internisti... Daca stiam un diagnostic era simplu ca mai intrebam in stanga sau dreapta pe vreo patita si mi s-ar injumatati presiunea.... ce sa ma fac???

ps. da, Detzi, am facut si eco transvaginala la Medsana si totul e perfect, nimic aiurea nici macar un chist... sau ceva pe-acolo... :-(((

va rog mult sa mutati acest topic la probl medicale daca se poate, poate primesc vreun sfat ca nu mai stiu de mine... nu-mi mai pot desfasura activitatea, nu mai am nici o perspectiva iar viata amoroasa imi este foarte afectata

Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-11-13 18:08:15)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.