|
Nu esti logat.
De ce se platesc numai anumite anticonceptionale la planning?#1 2007-08-02 10:55:22de ce se platesc numai anumite anticonceptionale la planning?de ce se platesc anticonceptionalele la planning..daca tot suntem eleve sau studente zice ca metodele contraceptive se dau gratis totusi la mine in bacau se platesc toate anticon in afara de marvelon...doar astea se dau gratis si al orice fel de persoana...eu i-au de 3 luni loges tot de la planning si dau bani ep ele si intr-o luna mi le-a dat si expirate:| Offline #2 2007-08-02 10:59:38
Re: de ce se platesc numai anumite anticonceptionale la planning?daca tot dai banii pe ele ia le mai bine de la farmacie...la planning doar unele se dau gratuit...nu toate...asa e...din pacate... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-08-02 11:24:02
Re: de ce se platesc numai anumite anticonceptionale la planning?daca e totusi mai ieftin poti sa le iei de acolo...dar verifica de acum incolo daca sunt expirate...si cere sa ti dea unele bune daca se mai intampla... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-02 12:07:49
Re: de ce se platesc numai anumite anticonceptionale la planning?myya , si eu sunt din bacau si tanti mi-a dat marvelon si la toate fetele care erau in sala numai marvelon le-a dat. Offline #7 2007-08-02 13:57:39Re: de ce se platesc numai anumite anticonceptionale la planning?pai da stiu..si mie tot de astea mi-a dat prima data dar nu m-am simtit bine de la ele si am zis sa-mi dea altceva bineinteles cu plata:)...ea a zis ca 90 % dintre fete se simt bine cu marvelon...eu fiind printre alea 10 % Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|