homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

2 intrebari

#1 2009-11-13 23:24:58

Veronica V.
Membru
Inregistrat: 2009-11-13

2 intrebari

Buna seara.V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati putea raspunde la 2 mici intrebari:
  1. Exista vreo diferenta intre Marvelon 28 si Marvelon 21(in afara celor 7 pastilute placebo)?
2. Se intampla ceva daca pastilele nu se iau in ordinea de pe folie?Mai precis ce se intampla daca esti suficient de habauc ca intr-o dimineata sa iei pastila in ordinea inversa a sagetutelor?
Va multumesc mult!

#2 2009-11-13 23:31:31

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: 2 intrebari

1. nu e nici o diferenta
2. daca s-a intamplat cu o singura pastila si era dintre cele din care luai in perioada aceea ( adica activa daca activa trebuia sau invers ) nu e nici o problema, trebuie insa sa ai grija sa iei 21 de pastile active consecutiv

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-11-13 23:33:59

Veronica V.
Membru
Inregistrat: 2009-11-13

Re: 2 intrebari

Multumesc mult.Banuiam ca nu e o problema,dar in astfel de situatii decat sa induri paranoia mai bine intrebi;)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.