homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstuatie modificata

#1 2009-11-13 20:51:04

Georgina
Membru
Inregistrat: 2009-11-13

Menstuatie modificata

Buna seara tuturor

De cateva zile ma tot chinuie o problema. Luna aceasta mi-a venit ciclul la timp, insa nu prea seamana cu menstruatia pe care o am eu de obicei. Daca de obicei ma tine ca 7 zile, in primele 2 zile e abundenta, curata, doar cateodata cu cheaguri, ca apoi cam dintr-a patra zi sa o lase mai moale si sa capete o culoare mai inchisa, luna aceasta...am avut niste dureri de sani aproape insuportabile, un pic de stare de greata asa ca din senin...si menstruatie ca in ultimele zile, adica ffff putin si mai negricios. Ce sa insemne asta?? Eu tot astept sa vina ceaabundenta dar nu apare. Sunt curioasa cat ma va tine...

Multumesc pentru timpul acordat.

Multa sanatate tuturor!

#2 2009-11-13 21:00:10

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Menstuatie modificata

Ai avut contact sexual neprotejat ?

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-11-13 21:01:00)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2009-11-13 21:23:12

Georgina
Membru

kdeea a scris:

Ai avut contact sexual neprotejat ?

Da. Cu viitorul meu sot! smile Cum ar putea influenta asta?

#4 2009-11-13 21:24:57

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

daca ai avut contact sexual neprotejat, mergi si fa-ti un test de sarcina deoarce sa nu fie vreo sarcina si sa vina menstra peste sarcina..
daca nu ai avut contacte cu risk si te-ai protejat atunci exista posibilitatea sa fii racita sau sa ai o infectie si in cazul acesta iti sugerez sa mergi la medik sa vezi despre ce este vorba...
bafta si te asteptam cu vesti ....bune..wink

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#5 2009-11-13 21:39:19

Georgina
Membru

Nu e vorba de raceala, cat despre infectie...cred ca se simtea si inainte de menstruatie daca era nu? O fi cu bebe??? Multumesc pentru timpul acordat!!! Numai bine!!!

Publicitate

loading...

#6 2009-11-14 14:18:29

CristinaStr
New member
Inregistrat: 2009-11-14

Buna ziua tuturor.
Ma chinuie o problema destul de grava presupun si nu stiu ce sa mai fac pana ma duc la doctor saptamana viitoare.Nu stiu ce sa cred.La sfarsitul lunii septembrie, in jur datei de 25 am avut contact sexual neprotejat dar a ejaculat in afara.Mie menstruatia mi-a venit  in septemrie in data de 17. Iar apoi mi a venit cu o mica intarziere pe data de 15oct.Mi-a venit ca de obicei, numai ca avea si culuare mai inchisa, insa de obicei mai imi vine asa.Si acum in noiembrie, trebuia sa- mi vinape 10-11 noiembrie.si astazi suntem in 14 si nu mi-a venit. Am avut senzatia de umflare a sanilor ca de obicei la mentruatie, durere de spate si asa m-am umflat.acum vad ca nu mai am sanii asa umflati. si am facut 4 teste de sarcina, unul ieri, unul alaltaieri si si cu o zi in urma, toate iesind negativ.Numai ca nu le-am facut de dimineata am luat din acelea pt orice moment al zilei.Sure.
Mai trebuie sa spun ca am avut in ultima luna o perioada foarte stresanta, si am fost si foarte obosita nici cu mancarea nu cred ca am stat prea bine, sa mananc mai consistent.Ma durea si splina de oboseala.Am si racit la un moment dat, imi venea sa urinez des doar intr-o zi si iau Nolicin, mi-a ramas din ce mi-a prescris doctorul ginecolog, ammai avut probleme, racesc foarte usor acolo.
Si acum sunt intr-un continuu stres pentru ca vad ca nu-mi vine. Si pana miercuri simt ca innebunesc, miercuri ma duc la doctor. Am fost si la faramcie si am intrebat farmacista, i-am explicat situatia si mi-a zis sa iau Orgametril, o pastiluta sau 2 pe zi pt a-mi echilibra ciclul. Acum am si racit de 2 zile am febra si sunt asa intr-o stare resemnata nu stiu ce sa mai cred. Ma gandesc la ce e mai rau, la o sarcina extrauterina sau ca testele nu arata intotdeuna corect.Stiu ca se fac dupa 7 zile dupa ce iti intarzie mentruatia, dar eu n-am mai putut astepta, practic,
Va rog ajutati-ma, macar cu o vorba, sau un sfat, orice. Orice numai sa nu ma mai gandesc la ce e mai rau.

25+  un puiut frumos
DPN 01.05.2011

#7 2009-11-14 14:29:56

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

eu zic sa stai linistita. chiar dak ai facut fara prezervativ ai folosit metoda coitului intrerupt care iti ofera si ea un anumit procentaj de siguranta.

in afara de acel contact sexual din 25 ai mai avut altul cu risc?dak nu at stai linistita k urmeaza sa vina...mai ales dak zici k te dor si sanii.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#8 2009-11-14 14:45:04

CristinaStr
New member
Inregistrat: 2009-11-14

Da, m-au durut sanii acum nu ma mai dor. mi s-au umflat acum catev zile. Nu nu am mai avut alt contact neprotejat decat cu prezervativ.numai ca sunt stresata, pt ca de obicei imi intarzia maxim 2 zile. si uneori imi venea fix la 28 de zile. acum nu stiu.
Multumesc mult YoHanna. pup

25+  un puiut frumos
DPN 01.05.2011

#9 2009-11-14 15:12:45

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

te inteleg...si eu stau la fel de stresata cand imi intarzie si chiar dak ma protejez smile sunt de parere k iti va intarzia si mai mult dak nu te linistesti smile fa o baie fierbinte si relaxanta si ai sa vezi k vine
pup

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.