|
Nu esti logat.
Vaccinul antrigripal afecteaza contraceptia?#1 2009-11-14 19:10:30
Vaccinul antrigripal afecteaza contraceptia?Am si eu o intrebare?Asta e contul prietenei dar mia dat voie sa vorbesc!Ea vrea sa ia microginon(pentru protectie)insa ii este frica ca acesta va reactiona cu vaccinul antigripal(cel pentru porcina pe care il va face cand va aparea)Afecteaza cumva?Adica poate lua linistita microginon si in momentul in care va face acel vaccin va trebui sa ne protejam suplimentar sau e totul ok?Presupun ca mai sunt persoane paici care iau deja anticonceptionale si se gandesc sa faca vaccinul!si inca o intrebare-anticonceptionalele trebuiesc luate neaparat din prima zi de ciclu?(informativ pentru mine)Multumesc i love u bubu! Offline #2 2009-11-14 19:20:50
Re: Vaccinul antrigripal afecteaza contraceptia?daca vrei sa fii protejata de la prima pastila...trebuie sa le iei chiar din prima zi de menstruatie ... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-11-14 19:21:47
Re: Vaccinul antrigripal afecteaza contraceptia?nu cred ca afecteaza,dar am auzit ca este f toxic pentru organism acest vaccin. Ultima oara a fost editat de ada.vogue (2009-11-14 19:22:22) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|