homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaccinul antrigripal afecteaza contraceptia?

#1 2009-11-14 19:10:30

crinapit
Membru
De la: pitesti
Inregistrat: 2009-09-16

Vaccinul antrigripal afecteaza contraceptia?

Am si eu o intrebare?Asta e contul prietenei dar mia dat voie sa vorbesc!Ea vrea sa ia microginon(pentru protectie)insa ii este frica ca acesta va reactiona cu vaccinul antigripal(cel pentru porcina pe care il va face cand va aparea)Afecteaza cumva?Adica poate lua linistita microginon si in momentul in care va face acel vaccin va trebui sa ne protejam suplimentar sau e totul ok?Presupun ca mai sunt persoane paici care iau deja anticonceptionale si se gandesc sa faca vaccinul!si inca o intrebare-anticonceptionalele trebuiesc luate neaparat din prima zi de ciclu?(informativ pentru mine)Multumesc

i love u bubu!

#2 2009-11-14 19:20:50

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Vaccinul antrigripal afecteaza contraceptia?

daca vrei sa fii protejata de la prima pastila...trebuie sa le iei chiar din prima zi de menstruatie ...
nu cred ca vaccinul interactioneaza cu AC.urile dar nu inteleg zau de ce l-ar face daca se aud numai prostii despre el big_smile

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2009-11-14 19:21:47

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Vaccinul antrigripal afecteaza contraceptia?

nu cred ca afecteaza,dar am auzit ca este f toxic pentru organism acest vaccin.
Anticonceptionalele trebuie luate dupa prescriptie medicala,si de preferat din prima zi a ciclului.Daca le ia in oricare alta zi protectia se va instala dupa 7  pastilute inghitite corect ..smile

Ultima oara a fost editat de ada.vogue (2009-11-14 19:22:22)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.