|
Nu esti logat.
Vagin dublu si col dublu ??#1 2009-11-12 18:51:13
vagin dublu si col dublu ??de curand am fost diacnosticata cu vagin dublu si col dublu, dar uterul e normal si am fost sfatuta sa fac operatie dar eu nu as vrea sa fac k imi e frica vreau sa stiu si eu daca nu fac pot sa raman insarcinata, si sa fac cezariana, e vreun pericol pentru copil sau pentru mine ?? ce ar trebui sa fac ??? Offline #2 2009-11-12 19:10:05
Re: vagin dublu si col dublu ??nu imi raspunde si mie nimeni ( ce ma fac Offline #3 2009-11-12 21:31:42
Re: vagin dublu si col dublu ??ALina las link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-11-14 21:39:48
Re: vagin dublu si col dublu ??
ce vrei tu faci...sansele de a ramine gravide se cam injumatatesc...sau macar risca se se imputineze Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|