|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat. Doctoressa, m-ai putea ajuta?#1 2009-11-16 16:52:43
Am nevoie de un sfat. Doctoressa, m-ai putea ajuta?La inceputul lui iulie am avut o infectie cu candida. Am facut tratament si in urma analizelor de dupa tratament am aflat ca infectia a disparut. Totusi de atunci am ramas cu o sensibilitate accentuata a vulvei, mai exact in zona intrarii in vagin. Cu o sapatamana inainte de menstruatie si cam 4-5 zile dupa aceea am usturimi, dureri sau senzatie de jena la contact sexual. Zona intrarii in vagin devine putin inflamata si iritata, banuiesc ca din cauza secretiei acide. In rest mai am stari de disconfort, dar nu asa accentuate ca in acea perioada si nu am dureri la contact. Am refacut analiza de secretie la inceputul lunii octombrie si a iesit normala. Am incercat un tratament de refacere cu bioclin actigel si ovule ginophilus prin august, dar nu m-au ajutat cu nimic, imi cauzau usturimi dupa aplicare si le-am intrerupt la scurt timp dupa prima utilizare. Am sperat sa se rezolve de la sine din moment ce analizele erau bune, dar din pacate lunile astea au fost cam la fel. De curand am fost la doctor si mi-a dat tratament 10 zile cu macmirror ovule, spalaturi cu clorhexim in fiecare seara in cele 10 zile, iar urmatoarele 2 luni tratament de refacere cu feminella vagi c cate 6 zile pe luna. Nu stiu insa daca e ok sa fac tratamentul asta din moment ce analizele au iesit normale. Mi-e teama de o dereglare a florei cauzata de macmirror si spalaturi. Doctorita la care am fost a zis ca flora mea e oricum dereglata, dar atunci de ce au iesit analizele ok? Ce ma sfatuiti sa fac? Offline #2 2009-11-16 17:01:57
Re: Am nevoie de un sfat. Doctoressa, m-ai putea ajuta?macmiror este indicat anume pt reglarea florei... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|