homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ginecolog-femei sau barbat?

#1 2007-08-03 00:23:44

danutzza
New member
Inregistrat: 2007-07-23

ginecolog-femei sau barbat?

as dori sa ma duc la ginecolog sa-mi fac un control dar nu stiu la cine sa ma duc...am auzit ca femeile ginecolog nu sunt prea bune in aceasta meserie...voi ce-mi recomandati??

#2 2007-08-03 00:52:28

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Re: ginecolog-femei sau barbat?

eu am fost si la femeie si la barbat dar amandoi au fost la fel,intelegatori si mi-au explicat frumos ceea ce am dorit sa stiu.asta depinde si de om,cum este el si cat chef are in ziua respectiva sa iti explice sau sa repete aceleasi chestii...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#3 2007-08-03 07:01:14

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

cred ca postul asta ar trebui mutat la Vreau Sa Aflu. Aici nu prea are loc.

#4 2007-08-03 08:34:43

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

mi-am facut un control dupa ce mi-am incept viata sexuala, avusesem 2 sau 3 contacte , eram  inca destul de stramta si sensibila .medicul, barbat  cu experienta fiind bineinteles, s-a apucat sa traga de mine de parca  vroia sa-mi scoata matele. i-am zis  , i-am explicat ca abia  ce nu mai sunt virgina si sa o lase mai moale la care a stat si a ras prosteste. nu garantez ca toti sunt ca el, barbatii ginecologi  insa eu personal mi-am jurat sa nu mai calc pe la vreo unul. dintr-o logica cat se poate de simpla, nu le contest  cunostintele medicale sau daruirea sau pasiunea pe care o pun in munca dar ei sunt incapabili sa stie ce e aia durere menstruala , incapabili sa stie care sunt senzatiile pe care se simte o femeie . eu as opta pt o  femeie ginecolog.

All good things come to those who wait

#5 2007-08-03 08:53:19

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu am fost doar  la femei pana acum la ultima care am fost doamna doctor Silvia Niculescu chiar mi-a placut explica frumos, a fost amabila si consulta bine smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2007-08-03 10:32:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu la o doamna ginecolog ma duc de cativa ani (la ea ma dus maicamea cand aveam vreo 15 ani si mi a placut de ea)...dar sincer urmatorul pe lista la care as merge e un barbat...nu vad unde e buba...oricum au vazut aia atatea la viata lor...parerea mea e ca in primul rand conteaza sa fie un bun profesionist si sa fie intelegator cu pacientii...sexul medicului conteaza mai putin...

happy with him...inlove with him...puss

#7 2007-08-03 10:41:11

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

eu optez pt barbati...se poarta mai frumos... am fost la o femeie pentru consult si knd mi`a introdus chestia aia metalica k sa vada de chisturi [ma scuzati nu shtiu cum se numeste] i`am zis k ma doare la care mi`a raspuns ...dar cand te`ai f***t nu te`a durut? si m`am ridicat si am plecat frumos.. nici nu am platit consultatia..a inceput sa tipe dupa bine.. nu`mi mai trebuie

#8 2007-08-03 12:03:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

LadyInRed a scris:

eu optez pt barbati...se poarta mai frumos... am fost la o femeie pentru consult si knd mi`a introdus chestia aia metalica k sa vada de chisturi [ma scuzati nu shtiu cum se numeste] i`am zis k ma doare la care mi`a raspuns ...dar cand te`ai f***t nu te`a durut? si m`am ridicat si am plecat frumos.. nici nu am platit consultatia..a inceput sa tipe dupa bine.. nu`mi mai trebuie

eu o si bateam........... nu am patit ceva de genul asta ca o lua !@$#@! pai ce basca mea ma duc la doctor sa ma jigneasca.asa cum a spus crys. nu conteaza sexul doctorului ci sa fie el bun profesionis as merge si la un barbat daca e nevoie dar chiar nu stiu pe cineva smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2007-08-03 12:42:05

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu am fost la o femeie ginecolog si am fost multumita dar parca imi doream mai mult explicatii si atentie fiind prima oara cand mergeam..nu m-ar deranja un consult la un medic barbat, de fapt am mai multa incredere in medicii barbati in general, nu stiu de ce..

#10 2007-08-03 13:58:35

Alexia_me
Full member
Inregistrat: 2007-04-27

Eu am fost cam la 2 sapt dupa ce mi-am inceput viata sexuala la medic barbat si am fost foarte multumita.

Unul langa altul pentru totdeauna...

#11 2007-08-03 14:01:05

andrutza
Vizitator

Eu la barbat am fost

#12 2007-08-03 14:09:26

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

eu la ultima data la barbat am fost si am fost fffffffffff multumita

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.