homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina si ovarul microchistic!

#1 2007-08-03 16:09:56

Miricuta
Membru
Inregistrat: 2007-07-31

sarcina si ovarul microchistic!

Buna! Sunt noua pe forum si as avea nevoie de o informatie. Am mai scris un msj dar nu il vad postat. M-ar interesa daca stie cineva ce influenta are ovarul microchistic in a ramane insarcinata. Medicul mi-a spus ca s-ar putea sa fie dificultati in a ramane insarcinata si ca poate trebuie operat. Daca stie cineva ceva......... As vrea un bebe si nu stiu cat de mult incurca acest ovar microchistic. Medicul mi-a dat duphaston

#2 2007-08-03 16:22:41

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: sarcina si ovarul microchistic!

eu toe ce stiu si asta de pe net ca da avand ovar micropolichistic poti sa ramai mai greu insarcinata smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-08-03 18:42:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: sarcina si ovarul microchistic!

tratamentul consta de obicei in administrare de anticonceptionale...daca nu trece asa atunci se poate ajunge la operatie...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.