|
Nu esti logat.
Helpppppppppp urgent-2#20 2009-10-27 15:04:08
Re: helpppppppppp urgentam fost la medicul de familie cu bubitele si mi-a spus k e varicela....am fost la dermato venerice si ala cik nu e de competenta noastra dar dupa cum arata e 90% varicela...si m-a trimis la boli infectioase...acolo dr se uita la bubite si incepe swa rada spunand..astea nus bube de varicela....stai linistita nu e varicela.... domina ca sa nu fi dominat Offline #21 2009-10-27 20:23:38
Re: helpppppppppp urgenteu zic sa te linistesti.si mie mi-au aparut asa cateva bubite acum si s-au inmultit si acum ca mi-a intarziat ciclu m-am speriat rau ca ce s-a intamplat.m-am dus la doctorul de familie,mi-a zis ca e alergie si mi-a dat un antialergenic si crema hidrocortizon.si cred ca incep sa se vindece. Offline #22 2009-10-27 20:53:50
Re: helpppppppppp urgentok si eu m-am mai libnistit cu ele ca nu prea ar avea ce boala sexuala sa fie...deci... domina ca sa nu fi dominat Offline #23 2009-11-18 20:27:28
Re: helpppppppppp urgentSi eu am patit asta...de vreo 10 zile....iar eu cred ca este de la crema aia de corp de la Avon cu lapte si migdale...Sper sa ajung maine la dermato....Ericka ti-a trecut?Ai folosit vreo crema noua in ultima perioasa? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|