homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor! sunt ingrijorat :((

#1 2009-11-18 02:54:45

i_love_raluca
Membru
Inregistrat: 2009-11-18

ajutor! sunt ingrijorat :((

buna seara la tot forumul in primul rand big_smile sunt nou pe aici si cred ca sunteti singurii care ma puteti ajuta fara sa ma judecati..
ma numesc Tiberiu,am 19 ani,sunt din Bucuresti si sunt cu Raluca de un an si 2 luni,amandoi fiind deeply inlove ca sa zic asa...zilele trecute am masturbat-o (i-am facut degetel,ca sa sune mai frumos) cu un deget si nu agresiv sau ceva de genul iar lubrifiatia ei mi s a parut foarte ciudata..adica mi a ramas pe deget si dupa vreo 5 minute s-a uscat si s a schimbat intr-o coaja foarte aspra care a cazut dupa aceea.de asemenea, nu era f lichida,adica era un pic mai solida. tin sa mentionez ca aceasta chestie nu mi s a mai intamplat niciodata iar mirosul secretiei pare sa fie schimbat,adica e mai intepator. sunt foarte ingrijorat iar ei nu i am spus nimic ca sa nu o sperii pentru ca ea e foarte speriata de medici si inca nu a fost la un control ginecologic (are 18 ani) cu toate ca ma tin de ea de foarte mult timp sa mearga la un control:(
va rog,poate puteti sa ma ajutati intr-un fel,poate vi s a intamplat si voua si imi puteti zice cam ce e sau macar la ce sa ne asteptam..
ah.. nu folosim prezervativul,ea ia anticonceptionale (yasmin mi se pare) dar acum 2 luni a luat pastila de a 2 a zi pentru ca a uitat sa ia o pastiluta.

va multumesc anticipat puss!

#2 2009-11-18 08:59:41

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: ajutor! sunt ingrijorat :((

e posibil sa fie o modificare de flora , sau poate fi o candida , cel mai bine ar fi sa faca o analiza de secretie , nu cred ca trebuie sa va faceti griji , probabil nu e nimic complicat

#3 2009-11-18 13:02:51

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

spune-i sa mearga la ginecolog sa faca o analiza de secretie

#4 2009-11-18 13:41:42

i_love_raluca
Membru

multumesc mult de tot pentru raspunsuri  dar aveti idee daca influenteaza cumva analiza antibioticele ?
si...daca imi recomandati un centru ,ceva unde poate face aceste analize sau un ginecolog bun,eventual unul la care ati fost si voi (ea e super panicata de medici ) ah..suntem din bucuresti big_smile

multam mult !

#5 2009-11-18 14:39:10

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca ia antiobiotice probabil a facut candidoza.
pentru un ginecolog bun uita-te aici http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html

Publicitate

loading...

#6 2009-11-18 15:33:13

i_love_raluca
Membru

camysh a scris:

daca ia antiobiotice probabil a facut candidoza.
pentru un ginecolog bun uita-te aici http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html

mi e teama ca nu e de la antibiotice..azi a inceput sa ia prima pastila iar eu am observat ce am observat acum 2 zile cesafac

#7 2009-11-18 16:10:32

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

sa ia acum aceste antibiotice(apropos , pt ce le ia ?) , dar sa ia si un antimicotic in paralel, lpentru a evita aparitia candidozei , daca nu cumva este existenta  . apoi la 2 saptamani dupa terminarea antibioticului sa mearga sa faca o analiza de secretie plus antifungigrama sau antibiograma , dupa caz , in functie de rezultat
in bucuresti eu am fost f multumita de dna cojocaru de la medipluss , dar nu vreau sa fac reclama
am mai facut analize si la institutul cantacuzino , si se fac f bine analizele
in alta parte , nu stiu sa iti zic , adica eu am mai fost dar nu am fost multumita

si nu e obligatoriu candida sa apara de la antibiotice , sunt mai multe cauze
dar , nu aveti de unde sa stiti decat daca face analiza de secretie

bafta , si sa ne tii la curent

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-11-18 16:12:02)

#8 2009-11-18 22:07:39

i_love_raluca
Membru

ok,multam muult puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.