|
Nu esti logat.
Tigari made in Cernobal#1 2009-11-02 18:45:58
Tigari made in CernobalSunt fumatoare, recunosc si nu ma mandresc cu asta. Am incercat sa ma las de mai multe ori, insa dependenta m-a invins. Am deschis acest topic din cauza urmatorului articol: "Tigari de contrabanda, cu tutun periculos" (spune ca multe tigari de contrabanda aduse din Ucraina au provin din zona Cernobal). Intotdeauna am crezut ca nu e nicio diferenta intre tigarile din magazine si cele luate de la baietii bronzati din Obor. Chiar ma gandeam cu satisfactie ca dupa urmatoarea scumpire ma voi reprofila pe neaccizate, insa stirea asta mi-a dat peste cap planurile. Oare chiar atat de periculoase sunt tigarile de contrabanda? Buzunarul meu nu mai are nicio speranta din ianuarie 2010? Offline #2 2009-11-03 13:47:36
Re: Tigari made in CernobalN-aveti nicio parere fetelor? N-ati fumat niciodata tigari fara timbru? Daca da, nu v-ati intrebat niciodata de unde sunt aduse tigarile alea si ce contin ele, daca sunt sau nu originale? Bag de seama ca nu ... Offline #3 2009-11-03 13:58:23
Re: Tigari made in CernobalEu am fumat si fara timbru,le-am primit, chiar nu mi-am pus intrebare de unde sunt aduse...si eu cred sau credeam ca ele contin acelasi lucru ca si cele cu timbru exact ca si tine...sa mai steptam pareri...ce-l mai bine a-r fi sa nu mai fumam netrimbate "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #4 2009-11-03 14:21:14Re: Tigari made in CernobalCel mai bine ar fi sa nu mai fumati Ma rog, parerea mea e ca depinde unde sunt produse cele fara timbru. Oricum, il locul vostru decat sa ma reprofilez pe cele mai ieftine, as cumpara de cele scumpe, asa m-ar arde buzunarul si le-as lasa. Si sa stiti ca eu am renuntat la fumat, deci nu va spun ca nefumatoare. Stiu ca e greu, dar cu cat va puneti mai multe piedici in calea fumatului cu atat mai mari sanse sa va lasati sau sa pufaiti mai putin. Offline #5 2009-11-03 17:15:31
Re: Tigari made in Cernobal
Am discutat cu un prieten mai informat. Cica o parte dintre tigarile netimbrate care intra in tara sunt aduse de la fabricile producatorilor oficiali din tarile vecine, adica sunt tigari originale, insa pe langa astea mai ajung si tigari contrafacute. Diferenta o poti face doar daca te uiti atent la pachet si daca stii foarte bine cum arata un pachet original. Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-04 18:26:06
Domnisoara/doamna Cristina, daca scrieti pe acest forum, inseamna ca aveti varsta la care sa va asumati faptul de a fuma. Eu nu sunt fumator dar am fost si stiu ce inseamna sa vrei sa renunti si sa nu poti. O problema grava m-a facut sa renunt si iata-ma cu plamanii mai curati. Stiu ce vreti sa spuneti si va garantez ca va inteleg pentru ca am citit si eu articolul despre care vorbiti, mai ales ca eu am o problema chiar mai mare decat a dumneavoastra, fiind vorba despre fiica mea de 13 ani. S-a apucat de fumat, iar marea problema este ca tigarile le cumpara de la un traficant de la care cumpara toti colegii ei de la scoala. Tipul vinde tigari copiilor din cartier indiferent de varsta lor si, bineinteles, le vinde tigari fara timbru, adica de contrabanda, posibil tutun ucrainean, fiind cel mai raspandit in Romania. Am mai aflat ca tot aceasta persoana de care nu am reusit sa dau, inca, mai vinde si "altele", daca copiii au bani destui. Am fost la scoala, am discutat cu diriginta si doamna directoare, iar dumnealor nu pot face nimic. Asta ma ingrijoreaza cel mai tare. Am fost si la circa de politie si, fireste, mi-au spus sa depun o plangere sau macar sa vin cu date certe despre acel om. Fiica mea nu a putut sa-mi spuna prea multe despre el, doar ca vine uneori si vinde copiilor tigari. Acum, ca am aflat si ce tutun folosesc criminalii astia, imi vine s-o iau pe urmele lituanianului aluia, sa-mi fac dreptate singur. Offline #7 2009-11-18 17:18:43#8 2009-11-18 23:26:00
pai vorbiti cu politia si il prindeti in flagrant. cand se duc copii sa cumpere de la el mergeti si dvs in spate cu un politist "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|