homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme...:(

#1 2009-11-15 19:24:36

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Probleme...:(

Fetele va rog din suflet ajutat-ma cu un sfat, de la un timp de vreme nu stiu ce se intampla ...am probleme cu tatal meu ma cert aproape zilnic cu el si nu stiu daca eu sunt de vina sau nu...nu mai am rabdare cu el...e fff stresant de foarte putin timp m-am angajat si sunt fff stresata ptr ca eu nu am mai lucrat niciodata mi se pare destul de greu ptr inceput si sunt obosita mai mereu, lucrez zi de zi,si el mai si bea nu bea pana nu mai poate dar e numa` bun sa ma streseze...toate au inceput inainte sa ma angajez eram in probe nu stiam sigur daca o sa ma primeasca sau nu ...si el ma tot ameninta ca daca o sa ma fugareasca patroana mea de locu de munca o sa vad eu ce o sa ma mai fugareasca el pe mine vai cred ca am explodat de nervi si normal ca i-am raspuns urat...am luat-o ca pe o amenintare...dupa un timp tot asa era "pilit" si imi zice ca el o sa mearga sa o intrebe pe patroana cum ma descurc ca el e tatal meu si trebuie sa stie , i-am spus atunci ca daca era sa nu ma descurc nu ma primea si i-am mai spus ca nu mai sunt la scoala sa mearga el sa se intereseze ...si iar i-am vorbit urat si iar ne-am certat ca ce ca el nu poate sa-mi zica nimic ca eu iau foc...si inca o data mi-a zis el ca a auzit ca eu nu ma duc la ora cand trebuie la sevici ca i-ar fi spus lui cineva ...si eu stiind ca nu e adevarat iar am luat foc...si nu ia spus nimeni sunt sigura ca le scoate el de la el sa se ia de mine...si in seara aceasta numai ce ma trezisem dormisem ff putin cred ca vreo ora si chiar nu aveam pofta de glumele lui ca na numa` ce ma trezisem...si in seara asta iar ne-am certat dar mai rau ca niciodata, mi-a zis ca daca o sa de-a in mine nu o sa ma mai ridic de jos si ca nu mai am ce discuta cu el...vai am plans o ora sad ...si cred ca rabdarea asta care eu nu mai pot sa o am cu el mi se trage si de la faptu ca o mai supara si pe mami..si eu nu suport sa o vad suparata si cand stiu ca e din cauza lui mai rau ma apuca...si plus ca mai am si alte probleme si de sanatate si cu prietenu si chiar nu mai am rabdare sa imi de-a el sfaturi si sa ma streseze ...sunt destul de mare sa stiu ce am de facut...eu sunt deschisa la vorba daca a-m vorbii de altceva dar cum stau cu el de vorba cum trebuie sa se ia de mine...va rog ziceti-mi sunt eu prea obosita ma enervez prea repede?e normal sa reactionez asa?maica-mea mi-a spus sa-l las in pace sa nu-l mai bag in seama dar chiar nu pot!

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#2 2009-11-15 19:53:30

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Probleme...:(

eu zic sa asculti sfatul mamei tale,sa nu il mai bagi in seama...sa zici..da,da,da tata..si sa faci ca tine...
oricum pe el nu il poti schimba si daca mei este si cherchelit..chiar ca nu ai cu cine.invata sa fii imuna fata de ,,atacurile,, lui,ca sa nu o iei razna.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2009-11-15 20:14:45

Diana888
Full member

Multumesc ptr sfat wild, o sa incerc sa nu-l mai bag in seama..ca altceva nu am ce face...

#4 2009-11-15 20:17:43

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

wild_wind a scris:

eu zic sa asculti sfatul mamei tale,sa nu il mai bagi in seama...sa zici..da,da,da tata..si sa faci ca tine...
oricum pe el nu il poti schimba si daca mei este si cherchelit..chiar ca nu ai cu cine.invata sa fii imuna fata de ,,atacurile,, lui,ca sa nu o iei razna.

corect - zici ca mine, faci ca tine -  tummenupp

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#5 2009-11-15 22:49:20

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

si eu ma cert destul de des cu tatal meu. mie mi se trage de la faptul ca m-am dezobisnuit cu ei in casa, eu aproape 5 ani locuind departe de ei. si eu izbucnesc si ne certam, din nimicuri daca ma gandesc acum lol
nu-l mai baga in seamna, lasa-l sa vorbeasca, eu asa fac: stau suparata pe el si ii raspund in doru' lelii cum se zici. ascult-o pe mama ta wink

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Publicitate

loading...

#6 2009-11-17 00:15:09

skumpi
Vizitator

si eu in ultima vreme ma tot cert cu taica`mio pt ca are niste idei si vede lucrurile intr`un fel incat ramanem yikes wtf cum poti gandi omule asa` ? neutral si incepem sa ne certam , si mai si urla , ne enervam si apoi fiecare se calmeaza in 2 minute si radem si ne iubim lol urlu si eu o data, de doua ori ca nah trebuie sa ne eliberam de nervi si apoi ma calmez ca`mi dau seama ca mai rau fac; ma calmez si eu si se calmeaza si el ! asta e, stresu`i mare acum pt toata lumea ...
acuma cu bautura ii mai greu, ca bautura`ti fura mintea neutral incearca pe cat posibil sa nu stai in preajma lui cand bea !
dar si mama ta ar trebuii sa se impuna si sa`i spuna sa te lase in pace ca doar faci scoala, muncesti, nu pierzi noptile prin cluburi ! si daca lucrurile se inrautatesc cat de curand sa te muti de`acolo nustiu
In orice caz incearca sa ignori si sa nu dai apa la moara ! protejeaza`te pe tine in primul rand, nu lasa sa te afecteze ce zice el forgetit cand tu stii ca el greseste !

#7 2009-11-19 14:19:47

Diana888
Full member

Pai de atunci nici ca am mai vorbit cu el ..nici nu l-am mai vazut desi stam in aceeiasi casa ...acum imi pare rau cand vad ca nu vorbim dar si daca vorbim tot nu e bine...oricum de atunci m-am gandit si e mai bine sa ascult sfatul mamei si o sa zic ca el si o sa fac exact cum vreau...oricum cat de curand o sa ma mut cum ai zis tu skumpi aveam asta in plan...ms ptr sfaturi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.