|
Nu esti logat.
Menstruatie roz?#1 2009-11-19 10:54:16
Menstruatie roz?Buna! Luna asta mi-a venit in a 3-a zi de pauza dar e roz! Arata ca si cum ar fi sange diluat. N-a mai fost niciodata asa. Azi e a doua zi si tot asa arata. Am luat cum trebuie toate pastilele din folia anterioara, nu intotdeauna exact la aceeasi ora fiindca nu am avut mereu conditiile necesare dar m-am incadrat intr-o marja de maxim 2 ore. De ce e roz, poate fi o problema? Iau Jeanine daca are importanta... Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #2 2009-11-19 10:55:38
Re: Menstruatie roz?E de la AC, nu e o problema... se poate diminua cantitatea si durata si sa fie roz sau maronie Offline #3 2009-11-19 10:58:15
Re: Menstruatie roz?Whew... Merci! Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #4 2009-11-19 15:15:33
Re: Menstruatie roz?dupa ce am avut niste dureri si mia curs un pic de sange am crezut ca imi vine menstruatia dar si astazi tot asa sa intamplat vreau sa specific ca acum o luna am avut un avort spontan se poate sa fie si din cauza asta sa imi vina mai putin la inceput Offline #5 2009-11-19 18:16:53
Re: Menstruatie roz?Ce tare!!...Nu ma luati in seama,sunt doar obsedata de roz eu,tu si restul lumii... Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-19 19:00:28
Re: Menstruatie roz?
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|