|
Nu esti logat.
Probleme stomac!Urgent#1 2009-10-05 12:50:09
Probleme stomac!UrgentBuna fetelor!Am o problema la care nu gasesc rezolvare!Iubitul meu are ceva probleme cu burtica mai exact diaree!A debutat cu dureri in stomac iar dupa cateva ore a inceput cu diaree, febra 38,6, ii fierbea rau burtica, scaune fff dese!Am fost la farmacie si mi-au dar ercefuryl, saprosam, imodium si sa bea ceai de menta (din pacate ceaiul de menta i-a facut mai rau si i-am dat ceai de galbenele).Am auzit in schimb ca ar fi in atmosfera un virus "ENTERO" si ca el este responsabilul acestei stari!Am mai auzit de cazuri de genu asta si m-am gandit ca poate este adevarat!Va rog sa ma ajutati!Starea lui s-a mai ameliorat putin dar are in continuare diaree, etc.Ce pot sa-i dau?Multumesc Offline #2 2009-10-05 12:51:43
Re: Probleme stomac!UrgentDaca tot nu-i trece cu tratamentul asta si regim (paine prajita, branza de vaci, multe lichide, fara prajeli, grasimi, cruditati) poate ar fi vine sa mearga la medic sa-i dea si un antibiotic, pare a fi enterocolita, care poate fi provocata cel mai adesea de o bacterie. Offline #3 2009-10-05 12:55:41
Re: Probleme stomac!UrgentSi eu am patit-o...exact cum descrii....+voma....Am chemat salvarea pentru ca nu ma puteam tine pe picioare...Diagnostic: enterocolita....Stiu ca mi-a facut injectie(dar nu mai tin minte exact cu ce....mi-a dat niste prafuri cu vitamine sa ma hidratez si antibiotic + nasolul ceai de menta(fara zahar e oribil)...E bine sa chemati un medic.... Ultima oara a fost editat de Bebemeu (2009-10-05 12:56:18) Offline #4 2009-10-05 13:00:36
Re: Probleme stomac!Urgentsi eu zic ca pare intradevar enterocolita sau toxinfectie. Offline #5 2009-10-05 13:29:01
Re: Probleme stomac!Urgentsi eu zic ca fetele, daca nu trece sa mearga la medic Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-08 09:22:11
Re: Probleme stomac!UrgentMultumesc de ajutor! Offline #7 2009-11-19 19:34:51
Re: Probleme stomac!UrgentFetele am si eu nevoie de sfatul vostru ! Zilele astea am avut niste probleme cu stomacul. Marti seara am luat pastila la ora obisnuita, ora 20. Miercuri pe la ora 11 am avut un scaun apos, insotit de crampe abdominale, peste o ora am mai avut inca unul. La ora 20 mi-am luat pastila, iar pe la ora 00:50 azi noapte am avut iar un scaun apos. A fost afectata protectia? Trebuie sa ma protejez suplimentar? Sper sa ma ajutati cu un raspuns. Offline #8 2009-11-19 19:39:39
Re: Probleme stomac!Urgenteu zic k nu sunt pb "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|