|
Nu esti logat.
Ce ma fac?#1 2009-11-20 19:24:49
ce ma fac?Am si eu o problema, pe langa multe altele! Am ovare polichistice si jos ma fac epilez cu ceara,insa in permanenta am diferite umflaturi, ba imi apar cosuri, furunculi. C ma fac? Unde ma duc? M am tot mereu cu diferite creme, tincturi de la plafar. Nu e f grav, dar p mine ma deranjeaza estetic si vreau sa am o piele fina si neteda. Dati mi si mie un sfat, va rog! Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-11-20 19:25:11) In America, in sfarsit! Offline #2 2009-11-20 19:56:09
Re: ce ma fac?cred ca ar trebui sa faci niste analize,ptr ca daca zici ca iti apar furunculi,e clar ca ai o infectie in organism. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2009-11-20 21:41:44
Re: ce ma fac?Eu am avut probleme de mica cu furunculuii.Am fost internata,tratamente peste tratamente..Acum is niste cosuri nici nu stiu cum sa l numesc. Pai si c fel d analize sa fac? In America, in sfarsit! Offline #4 2009-11-20 21:44:10
Re: ce ma fac?de sange,angel...du-te la medicul de familie si cere o trimitere,spune-i problema ta...el iti da si la dermato daca e.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #5 2009-11-20 21:50:08
Re: ce ma fac?Aha, asa o sa fac..Makr daca tot am ramas singura, sa ma indragostesc de putza mea . Bine ca imi arde chef de glume. Ms frumos,wild, nu o sa te uit! In America, in sfarsit! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|