|
Nu esti logat.
Yasmin-incetare sau nu?#1 2009-11-18 19:26:08
yasmin-incetare sau nu?Buna seara! Mie mi a prescris doctorul gineco yasmin mai inati pt ovare polichistice si apoi pt prevenirea sarcinei nedorite.Dar daca nu am parte de sex o prioada nedeterminata de timp ce fac? Le incetez? Cat timp pot sa le iau, dar fara sa fac sex? N as vrea sa am probleme in viitor, noduli la sani sau eu mai stiu ca nu am eliminat hormonii.. In America, in sfarsit! Offline #2 2009-11-18 19:29:25
Re: yasmin-incetare sau nu?poti sa le iei si daca nu ai contacte sexuale, mai ales daca nu ai rezolvat inca problema cu ovarele polichistice Offline #3 2009-11-18 19:44:41
Re: yasmin-incetare sau nu?poti sa crezi ca am fost la ginecolog dar am uitat sa il intreb ce mai e cu ovarele polichistice? In America, in sfarsit! Offline #4 2009-11-21 13:21:23
Re: yasmin-incetare sau nu?Nu mi a mai raspuns nimeni. Cat timp pot sa i-au antibebe fara sa am contacte sexuale? 2-3 luni? In America, in sfarsit! Offline #5 2009-11-21 13:26:30
Re: yasmin-incetare sau nu?pai nu scrie nicaieri k dak iei anticonceptionale esti obligata sa ai contact sexual "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-21 13:51:55
Re: yasmin-incetare sau nu?Eii, chiar daca s ar ivi nu as face o acum, poate mai tarziu..Nu ma intelege nimeni.Eu am nevoie de o perioada. Adica dupa 6 luni daca am tot luat antibebe si nu am avut contact nu e aiurae pt corpul meu? Pt ca numai elimin hormonii aia. Intelegi? In America, in sfarsit! Offline #7 2009-11-21 14:16:49
Re: yasmin-incetare sau nu?pai de ex...eu am luat 3 luni pt chist. fara sa am contact. si sunt fete care fac tratamente mai lungi in caz k n-a trecut dupa primele 3 luni. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #8 2009-11-21 14:19:32
Re: yasmin-incetare sau nu?Abia acum m-am lamurit Ms frumos! In America, in sfarsit! Offline #9 2009-11-21 14:22:04
Re: yasmin-incetare sau nu?cu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|