|
Nu esti logat.
Tahicardie TPSV REMIS#1 2009-11-01 10:02:22
Tahicardie TPSV REMISbuna.am fost diagnosticata cu tpsv.an avut 170-190 batai pe minut.mi sau facut analize si mi sa zis ca ar fii ceva pe inima ce trebuie indeparatat prin interventie sau tratament toata viata.momentan iau bentaloc zok jumate pe zi.mar interesa ce simtome sunt si ce sa fac?eu ca simptome am : senzatie de voma,ma simt ametita nu am pofta de mancare,frica,imi ard urechile,frisoane,calduri.astept un raspuns daca are cineva tpsv sa ma ajute.multumesc Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline #2 2009-11-01 18:57:05
Re: Tahicardie TPSV REMIStpsv-ul nu e ceva de neglijat.... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #3 2009-11-02 10:00:44
Re: Tahicardie TPSV REMISsimptomele TPSV sunt legate de frecventa mare a batailor inimii, traduse prin palpitatii...palpitatii care raspund foarte bine la manevre vagale.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-11-05 15:33:50
Re: Tahicardie TPSV REMISinterventia despre care vorbesti...chiar ti-a propus-o un cardiolog? eu stiu ca aceste interventii se fac in cazul in care ajungi sa ai episoade de fibrilatie, nu chiar pentru TPSV... si da, seamana si cu un atac de panica. ti-ai verificat hormonii tiroidieni? daca sunt crescuti, pot da si ei tahicardie. de asemenea, ai incercat vreodata sa iei un Distonocalm cand te afli in aceste "crize"? si cat de dese sunt? Offline #5 2009-11-05 21:59:38
Re: Tahicardie TPSV REMISam fost la 2 cardiologi si amandoi mi-au spui ca ii nevoie de interventie...asta a fost singura criza mai nasola care au drat palpitatile vreo 2 ore am ami avut crize cand eram mica dar dupa 5 min ma linisteam....tiroida este foarte ok ca miam facut si analiz a si eco pt ea...am fost la psihiatru si mia dat tratament pt atac de panica si depresie...acuma astept sa vad cum da rezultate...cardiologul mia dat acel tratament cu bentaloc zok si mia mai dat si magne b6.tahicardia ii periculoasa? Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-06 00:08:21
Re: Tahicardie TPSV REMISdepinde...o tahicardie parxostica supraventriculara cu o frecventa a batailor inimii nu exagerat de mare si care apare rar si care poate fi controlata prin betablocante, nu e ceva amenintator de viata, dar daca nu este o cauza nervoasa si 2 cardiologi ti-au zis ce ti-au zis, poate ca ar trebui sa te ai duci la un al 3-lea si daca iti spune la fel, atunci e clar. ti-as mai sugera sa iti dozezi si acidul vanil mandelic sa vezi daca nu ai un execes de catecolamine. intuiesc ca nu esti si hipertensiva, nu? ca ai fi amintit daca erai.. dar oricum, un al 3-lea cardiolog ar fi ideal pentru a face o comparatie. Offline #7 2009-11-06 10:24:07
Re: Tahicardie TPSV REMISEu am avut de mica episoade de tpsv, si acum 3 ani, dupa ce am facut un studiu electrofiziologic s-a confirmat urmatorul diagnostic tahicardie atrioventriculara de nod reintranta cu flater atrial.Drept urmare am facut 2 ablatii (prima a fost nereusita) si din ianuarie 2007 pana in prezent nu am mai avut nici o problema. Offline #8 2009-11-11 08:19:39
Re: Tahicardie TPSV REMISa fost grea ablatia?te-a adormit?poti sa imi zici cum a fost ce ai simtit etc? Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline #9 2009-11-11 09:43:57
Re: Tahicardie TPSV REMISNu am facut anestezie generala, am fost constienta in timpul procedurii. Ca si durere am intels ca aici depinde de fiecare organism in parte, eu am avut dureri dar sunt mai rezistenta de fel.Se face doar anestezia locala unde se introduce cateterul.Cel mai greu pentru mine a fost ca a durat destul de mult timp(prima aproximativ 3h40', a 2-a pana in 3h) si esti imobilizat pe acea masa, nu ai voie sa misti, si am amortit. In plus in momentul in care declansa tahicardia era acea stare de neliniste si de rau pe care o aveam mereu in timpul crizelor.Durere se produce in momentul in care incep sa se dea punctele de "lipitura",eu am avut impresia ca sunt o bucata de carne pusa intr-o cratita la prajit, simteam cum sfaraie ceva in mine si e senzatia de arsura. Dupa ablatie, cateva zile am mai simtit o greutate in piept, oboseam repede, insa acum au disparut toate durerile si cel mai mult ma bucur ca nu au mai aparut crizele... Offline #10 2009-11-22 10:56:41
Re: Tahicardie TPSV REMISinteleg.......mie totusi imi este frica...dar daca o sa fie nevoie de interventie o sa o fac...momentan ma simt mai bine....ms mult pt raspunsuri.... Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|