|
Nu esti logat.
Si eu vreau sa aflu#1 2009-11-23 09:06:34
Si eu vreau sa afluWell ... astept si eu ziua cand iubita mea o sa ia anticonceptionalul Marvelon Iaz (Dupa prima zi de menstruatie din cate am inteles ) si as vrea sa-mi ziceti o parere despre acest anticonceptional. Acum alta intrebare... nu am avut iubite care nu foloseau anticonceptionale ... si niciodata nu am facut-o fara prezervativ ( la risc ) ... cat de mare e riscul ca sa ramana insarcinata chiar daca nu am lasat in ea ? Si ultima intrebare ... aseara am facut-o iar fara prezervativ ( a 2-a oara ) , si dimineata mi-a zis ca i s-a inflamat "putulica" undeva in zona "intre buze" si ca o dor putin s?nii ( precizez ca nu a facut dus dupa act). Multumesc ... astept un raspuns. Offline #2 2009-11-23 11:08:50
Re: Si eu vreau sa aflunu ne-ai lamurit cu ce anticonceptionale va lua: marvelon sau yaz? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|