|
Nu esti logat.
Ce anticonceptionale sa iau?#1 2009-11-22 17:08:25
Ce anticonceptionale sa iau?Ideea e ca nu vreau sa mg la medic...am 19 ani jumate,50 kg,1,65....ciclu menstrual normal,regulat.Am inteles ca e important si istoricul familiei...sg problema de sanatate din familie e a mamei,are probleme cu inima,cam atat....Poate cineva sa ma ajute?Multumesc Offline #2 2009-11-22 17:13:32
Re: Ce anticonceptionale sa iau?mergi la doctor k nu te mananca "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-11-22 17:16:22
Re: Ce anticonceptionale sa iau?chiar ca nu te mananca,si eu aveam aceiasi frica inainte dar am vazut ca nu sunt chiar asa rai doctorii si daca dai peste vreunul ca nu te trateaza cum trebuie il schimbi,important e sa primesti ac care trebuie Offline #4 2009-11-22 21:51:04
Re: Ce anticonceptionale sa iau?pai dak isi da interesul...se poate afla aici pe forum un planning de incredere...si merge la ala. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2009-11-23 00:23:38
Re: Ce anticonceptionale sa iau?Ms de raspunsuri....Eu sunt din Oradea....daca mai e cineva pe aici care stie un cabinet de planning bun in Oradea.Ms Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-23 12:37:38
Re: Ce anticonceptionale sa iau?raluca_r uite aici au mai discutat fetele de cabinete... http://forum.anticonceptionale.ro/t4213 … nning.html "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2009-11-23 23:27:41
Re: Ce anticonceptionale sa iau?Ms mult YoHanna,acum postez intrebarea acolo Offline #8 2009-11-24 09:25:55
Re: Ce anticonceptionale sa iau?buna! am 20 de ani eu iau anticonceptionale Marvelon21 de 5 zile,le iau dupa capul meu si ma simt foarte bine cu ele am avut putina greata primele 2 zile in rest nimic.Vreau sa stiu daca iau anticonceptionale dupa capul meu pot ramane insarcinata?Multumesc anticipat! Offline #9 2009-11-24 09:30:14
Re: Ce anticonceptionale sa iau?daca le iei corect, nu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|