|
Nu esti logat.
Menopauza precoce?#1 2009-11-15 19:31:59
menopauza precoce?sunt noua pe acest forum ,asa ca va rog sa ma iertati daca nu ma conformez cu scrisul pe acest forum.am 39 de ani,si nu vreu sa intru de pe acuma la menopauza.ce as putea face?va scriu pe scurt istoricul meu.de la inceputul anului am avut dereglari de ciclu cu amenoree de 2-3 luni .in urma cu trei luni am fost la medic si mi-a zis ca am insuficienta de progesteron,chisturi pe ambele ovare,rana pe col si chisturi naboth.mi-a recomandat trei luni duphaston,iar pt rana de pe col cervugid 4 zile urmate de 3 zile cu cerviron.luna trecuta am sangerat foarte putin(2zile)si cantitativ.sunt curioasa luna asta cum va fi,daca va fi.cum as putea sa stiu daca intru de pe acum la menopauza sau nu pt ca medicul nu mi-a zis.sau ce as putea lua ca sa mai prelungesc perioada fertila.as mai vrea un bebe(mai am o fetita) Offline #2 2009-11-15 20:05:21
Re: menopauza precoce?carin, e cam devreme pt menopauza... eu as zice ca e o dereglare hormonala. Offline #3 2009-11-24 13:12:58
Re: menopauza precoce?
incerc sa deduc din mesajul tau ca ai facut dozari hormonale....daca ma insel cumva, cred ca primul pas e sa le faci... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|