homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Din nou helllp

#1 2009-11-18 16:46:23

iulia.369
Membru
Inregistrat: 2009-11-10

din nou helllp

acum 6 ani de zile m-am dus la dermatolog cu o eruptie pe corp.mi-a dat sa fac vdrl care a iesit la limita.dar eo fiind virgina a crezut ca nu trebuie bagt in seama rezultatul...dupa 3 ani vdrl mia iesit negativ cand l-am facut pentru angajare....azi l-am facut din nou...poate sa iasa pozitiv de data asta...am avut cu care mam protejat cu prezervativ...mi-e foarte frica  grater  signof10  supa  cesafac

#2 2009-11-24 13:30:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: din nou helllp

iulia.369 a scris:

acum 6 ani de zile m-am dus la dermatolog cu o eruptie pe corp.mi-a dat sa fac vdrl care a iesit la limita.dar eo fiind virgina a crezut ca nu trebuie bagt in seama rezultatul...dupa 3 ani vdrl mia iesit negativ cand l-am facut pentru angajare....azi l-am facut din nou...poate sa iasa pozitiv de data asta...am avut cu care mam protejat cu prezervativ...mi-e foarte frica  grater  signof10  supa  cesafac

de ce sa iti fie frica?
nu vad cum ar iesi pozitiv daca nu ai acvut comportamente la risc

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.