|
Nu esti logat.
Buna#1 2009-11-19 14:18:21
bunaAs vrea sa stiu daca in timpul sarcinii ai dureri ca la menstruatie si daca poti fi insarcinata si testul sa iasa negativ?multumesc Offline #2 2009-11-19 14:32:53
Re: bunain timpul sarcinii poti avea dureri ca la menstruatie doar ca in general menstruatia nu apare. testul poate fi negativ pt ca nu esti insarcinata sau poate l-ai facut prea devreme. trebuie facut la 3 saptamani de la contactul cu risc sau o sapt de intarziere a menstruatiei. Offline #3 2009-11-19 14:41:56
Re: bunaPoti fii insarcinata chiar daca testu` iasa negativ...mai sunt teste care dau gres ...mai faci inca unu` daca primu a iesit negativ si menstruatia nu a aparut ...ma gandesc ca daca faci 2 chiar 3 si iasa negativ nu esti insarcinata....dar unul singur poate da gres. In legatura cu durerile nu stiu ce sa zic nu stiu daca ai dureri si cand esti gravida dar nu cred. "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #4 2009-11-20 10:43:10
Re: bunaMultumesc frumos! Offline #5 2009-11-20 10:58:30
Re: bunade obicei cam acestea sunt simptomele dar depinde de organism...si greturile le ai in special dimineata cand te trezesti si at cand faci mancare... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-24 08:36:22
Re: bunaSunt insarcinata...a iesit testul pozitiv! Offline #9 2009-11-24 15:38:01
Re: buna
felicitari...sa fie intr-un ceas buna, daca asta iti doreai... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|