|
Nu esti logat.
Nevoie de un raspuns...putin confiza..#1 2009-11-24 21:08:54
Nevoie de un raspuns...putin confiza..Am si eu o nelamurire...Folosesc anticonceptionale de 3 luni..Yaz..e prima oara cand folosesc...in prima luna le-am luat cu o "marja de eroare de juma de ora,plus sau minus"(am folosit si prezervativul), apoi a doua luna in fiecare zi la aceeasi ora si la fel si in a treia luna, timp in care am avut relatii intime cu prietenul meu fara nicio alta protectie si uneori terminand..in..Nu am uitat nicio pastilutza dar..mi s-au marit foarte mult sanii. Am auzit variante cum ca atunci cand ramai insarcinata poti avea menstra iar cresterea sanilor in volum ar fi un semn al sarcinii. Intrebarea mea este : poti ramne insarcinata daca iei anticonceptionalele la timp, fara sa uiti vreuna? Si daca nu e vorba de o sarcina, e normal ca sanii mei sa ia in volum considerabil? Multumesc anticipat si astept un raspun urgent ..Pe langa asta am avut toata luna usoare scurgeri rosiatice..e un lucru normal? Offline #2 2009-11-24 21:39:54
Re: Nevoie de un raspuns...putin confiza..Nu ai cum sa ramai insarcinata daca ai luat toate pastilele corect, stai linistita. Si scurgerile acelea rosiatice sunt spotting, care e normal in primele 3 luni de administrare a pastilelor. Sanii cresc si ei din cauza hormonilor si este posibil sa te si doara, din acelasi motiv. Si nu te mai ingrijora degeaba, ca nu ai de ce Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-11-24 21:47:24
Re: Nevoie de un raspuns...putin confiza..Ok, mersi mult de tot. Acum..inca o intrebare: dupa ce nu voi mai lua anticonceptionale...sanii mei vor ramane la fel (pt ca sincera sa fiu imi plac tare mult asa cum sunt acum) sau vor reveni la forma lor initiala?(daca da sper ca nu intr-un mod neplacut, adica nu se vor lasa,nu?).. Offline #4 2009-11-24 22:10:31
Re: Nevoie de un raspuns...putin confiza..vor reveni la forma cum ai avut-o "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|