homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma ajutati

#1 2009-11-24 22:23:06

paulavlad
Membru
Inregistrat: 2009-10-25

va rog sa ma ajutati

Buna,

As avea o intrebare. Am luat 2 folii de anticonceptionale unite, fara a face pauza, nu doream sa am menstruatie in perioada aceea. Intre timp a aparut o probelma si a trebuit sa urmez un tratamen ginecologic, dar am uitat intre timp sa iau o pastila de anticonceptionale si observ ca azi mi-a venit menstruatia (cred), nu este ca o menstruatie normal, este mult mai putin si mult mai deschis la culoare.
Ce sa fac in situatia aceasta? Sa continui cu pastille (sunt la mijocul celei de-a doua folii de anticonceptionale), si sa inchei tratamentul pe care oricum nu il mai pot urma (este vb de un crema cu uz intern)?
Va rog sa ma ajutati!
Multumesc mult!!

Ultima oara a fost editat de paulavlad (2009-11-24 22:24:48)

#2 2009-11-24 22:25:04

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: va rog sa ma ajutati

eu zic sa faci pauza de 7 zile si sa mergi apoi in continuare cu AC....si pana at sa gasesti alt tratament daca pe asta zici ca nu-l poti urma

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-11-25 09:26:59

kiss timea
Membru
Inregistrat: 2009-11-25

eu folosec anticonceptionale yasmine de 3 luni si aseara am avut un contact sexual si am uitat sa iau pastila e posibil sa raman insarcinata?va rog datimi un raspuns

#4 2009-11-25 09:30:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cand trebuia sa iei pastila si cand a fost contactul ?
ia-o azi, apoi ia pastilele in continuare si 7 zile de acum incolo protectie suplimentara

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.