|
Nu esti logat.
Pt doctoressa am uitat pilula-2#20 2007-08-04 22:23:19
Re: pt doctoressa am uitat pilulaaseara am luat pastila la 20 de min dupa data la care trebuia sa o iau initial si am luato band suc si nu apa..e ok nu?...deobicei le iau la ora fixa dar se mai int din cand in cand sa depasesc ori 20 de min..ori 4-5 si doar odata la 50 de min ..in rest le iau la ora fixa.nam de ce sami fac griji nu? Ultima oara a fost editat de Malynaa (2007-08-04 22:26:35) Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc Offline #21 2007-08-04 22:26:12
Re: pt doctoressa am uitat pilulao inatrziere de 20 de minute sau 50 de minuete chiar doua 3 nu are nici o importanta nu afectaza contraceptia cu nimic apar probleme cand se depasesc 12 ore.si pastila poi sa o iei cu ce vrei tu,apa,suc,ceai(nu de sunatoare),lapte etc.etc. eu cateodata nu beau nimic dupa ele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2007-08-04 22:28:56
Re: pt doctoressa am uitat pilulamai am o nelamurire..dupa ce termin cele 21 de pastilute mai am 7 pe baza de fier.cand anume o sami apara menstruatia? Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc Offline #23 2007-08-04 22:33:36
Re: pt doctoressa am uitat piluladepinde de organismul tau .paote sa apara in oricare din cele 7 zile.dar in general apare pe la a3a,a4a zi de pauza dar nu este o regula VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2007-08-04 22:38:06
Re: pt doctoressa am uitat pilulasi atunci undes alea 28 de zile?..pana la urma dupa un timp distanta dintre menstruatii va fi de 28 de zile nu? Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-04 22:39:37
Re: pt doctoressa am uitat piluladaca esti la prima folie nu o sa iti vina la 28 de zile,de la a2a daca numeri zilele ce se scurg intre menstre o sa iti iasa 28.deci de la a2a o sa se regleze. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2007-08-06 10:48:32
Re: pt doctoressa am uitat pilulaiti va veni in timp ce iei pastilele cu fier Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|