|
Nu esti logat.
Ma dor ochii!!!-2#20 2009-03-02 00:40:07
Re: Ma dor ochii!!!am o problema asemanatoare....eu niciodata n-am avut probleme cu ochii..pana acum cateva luni...am inceput sa i-au anticonceptionale...prima data harmonete(la recomandarea medicului)..le-am luat 3 luni dar aveam mereu acele scurgeri maronii si imi simteam sanii foarte moi si am renuntat:D...am mers din nou la medic(de data asta la planning nu la ginecolog) sa-mi recomande alt tip...si mi-a dat marvelon..dupa prima luna am facut ceva infectie..candida..mi-a zis medicul ginecoloc ca marvelon contine o doza foarte mare de hormoni...si nu se mai foloseste de pe vremea mamei..si mi-a zis sa trec din nou pe harmonete....si-am trecut din decembrie ..dupa o luna de zile am inceput sa vad ca sunt umflata la ochi..si am cearcane..si ma dor ochi..ii simt mereu obositi....dar ce ma deranjeaza sunt pungutele de sub ochi..care sunt groaznic de inestetice..credeti ca poate fi de la anticonceptionale? Offline #21 2009-03-02 13:00:58
Re: Ma dor ochii!!!alexa eu te`as sfatui sa mergi la un medic oftalmolog mai intai. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #22 2009-03-02 15:19:11
Re: Ma dor ochii!!!daca zici ca ai pungute sub ochi s-ar putea sa fie de la retentia de apa Offline #23 2009-03-03 23:20:25
Re: Ma dor ochii!!!
Ochii nu-i simt uscati,.,din contra ochiul drept imi lacrimeaza foarte mult si la recomandarea unei farmaciste am folosit "visine"..dar fara nici un folos...control oftalmologic am facut...in vara...si vad foarte bine..n-am nevoie de ochelari iar de la oboseala sigur nu e pt ca momentan nu lucrez ...ma tem sa nu fie de la anticonceptionale...pt ca eu am impresia ca de cand am inceput sa le i-au au aparut si pungutele.. Offline #24 2009-03-03 23:31:33
Re: Ma dor ochii!!!pai pungutele cred ca pot fi de la retentia de apa care poate fi de la ac mai ales in primele luni. poti vb eventual cu un medic de planning Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-03 23:34:32
Re: Ma dor ochii!!!
Multumesc...am sa mai merg in continuare inca o luna cu harmonete..poate mai e nevoie de o perioada de acomodare cu organismul...iar daca nu...voi merge din nou la planning Offline #26 2009-03-03 23:42:01
Re: Ma dor ochii!!!cu placere Offline #27 2009-11-25 17:09:29
Re: Ma dor ochii!!!Fetele ce parere aveti...mereu patesc cand sunt obosita, ochiul stang mi se roseste intr-un colt in partea dinspre nas si parca ma ustura si clipesc mai des..a-ti patit asa ceva?? Chestia asta mi se intampla cam de un an...nu-l am tot timpu rosu..doar cand sunt obosita... "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|