|
Nu esti logat.
CE POT FACE#1 2009-11-25 21:11:12
CE POT FACESalutare!As avea si eu o mare nedumerire.Am citit pe net ca sanii pot creste pana la 30 de ani.E adevarat?Eu as vrea sa fac ceva sa nu-mi mai creasca sanii.Sunt prea mari,si numai suport sa-mi mai creasca.Dati-mi un sfat,va rog frumos.Si inca o intrebare:ce pot face sa reduc pofta de mancare???Astp sfaturile voastre...... Offline #2 2009-11-25 22:00:08
Re: CE POT FACEeu stiam ca pana in jurul varstei de 20 de ani. Offline #3 2009-11-26 07:15:59
Re: CE POT FACE
daca organismul slabeste,ma refer ca tin o cura de slabire cu gandul sa mai slabesc,vor scadea si sanii???sincer,numai suport sa-i am asa de mari.chiar daca prietenului meu ii plac... Offline #4 2009-11-26 08:47:22
Re: CE POT FACEdaca tii cura si slabesti, slabesc si sanii dar acum depinde si de forma lor...nu cred ca iti vor placea (depinde si cat slabesti) pt ca se lasa Cap patrat cu minte-n colturi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|