|
Nu esti logat.
3 intrebari. ma ajutati ?#1 2007-08-05 11:42:40
3 intrebari. ma ajutati ?as vrea sa iau antibb, dar sunt cam reticenta, ma tot gandesc la efectele secundare. m-am uitat pe forum si am vazut ca multe dintre voi sunteti multumite de ele, altele va plangeti de diverse lucruri. am cateva intrebari si v-as ruga mult sa raspundeti. as vrea cat mai multe pareri. multumesc anticipat ! Offline #2 2007-08-05 12:00:34
Re: 3 intrebari. ma ajutati ?1 folosesti hepatoprotector daca ai probleme cu ficatul (asta vezi la analizele anuale)...daca nu ai pro...nu nevoie sa iei... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-08-05 13:58:04
Re: 3 intrebari. ma ajutati ?de la anti-be te ingrasi cu cateva kg,asta am patit-o si eu dar asta difera de la organism la organism.daca este predispusa la ingrasare (asa sunt si eu) iti sfatuiesc sa nu te apuci de ele ci sa folosesti alta metoda contraceptiva. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #4 2007-08-05 14:34:41
Re: 3 intrebari. ma ajutati ?iti dau pofta de mancare...si de aceea te ingrasi...dar daca nu bagi in tine nu te ingrasi...eventual 2-3 kg daca retii apa...si daca faci si sport nici macar atat... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-08-05 15:38:01
Re: 3 intrebari. ma ajutati ?sunt de acord cu cristina, eu nu m-am ingrasat deloc, ba chiar acu sunt mai slaba cu vre-o 2 kg. depinde de vointa k nu iti provoaca ingrasarea in mod direct ci idi maresc pofta de mancare. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-06 12:44:01
Re: 3 intrebari. ma ajutati ?hai, va rog, mai dati-va cu parerea aici Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|