homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre acest tratament pentru chist glanda bartolina

#1 2009-11-21 12:25:12

anduta 24
New member
Inregistrat: 2009-10-31

ce parere aveti despre acest tratament pentru chist glanda bartolina

buna ziua.la examenul ginecologic anual i-am spus medicului ca am o umflatura
nedureroasa si fara a simti ceva la palpat aproape de intrarea in vagin, care numai in sezut se observa.mi-a spus ca este un chist al glandei bartoline pe care nici nu l-a observat cand m-am urcat pe masa dar din cele spuse de mine asta a concluzionat.mi-a zis ca este neinfectat si mi-a dat urmatorul tratament:
tantum rosa plic VII  o spalatura seara
gynosol 200 mg ovule VI - unul seara
nidoflor unguent - o aplicatie externa dimineata
ce parere aveti de acest tratament?credeti ca va ceda?nu este infectat si nici nu as dori pentru ca am trecut printr-o experienta chirurgicala urata de curand si nu mai vreau.
va multumesc

#2 2009-11-21 13:39:42

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: ce parere aveti despre acest tratament pentru chist glanda bartolina

nu prea stiu mare lucru despre asta....dar te pot ajuta cu un link unde au discutat fete cu aceeasi problema.

http://forum.anticonceptionale.ro/t6952 … holin.html

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-11-26 11:45:43

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: ce parere aveti despre acest tratament pentru chist glanda bartolina

anduta 24 a scris:

buna ziua.la examenul ginecologic anual i-am spus medicului ca am o umflatura
nedureroasa si fara a simti ceva la palpat aproape de intrarea in vagin, care numai in sezut se observa.mi-a spus ca este un chist al glandei bartoline pe care nici nu l-a observat cand m-am urcat pe masa dar din cele spuse de mine asta a concluzionat.mi-a zis ca este neinfectat si mi-a dat urmatorul tratament:
tantum rosa plic VII  o spalatura seara
gynosol 200 mg ovule VI - unul seara
nidoflor unguent - o aplicatie externa dimineata
ce parere aveti de acest tratament?credeti ca va ceda?nu este infectat si nici nu as dori pentru ca am trecut printr-o experienta chirurgicala urata de curand si nu mai vreau.
va multumesc

iti zic ce i s-a intamplat unei prietene.
ea avea pb mai mari cu glandele astea, motiv pt care a mers la cel mai bun ginecolog din oras, sau cel putin asa era cotat, care de fapt o curatea mereu acolo. Dar nu curata f bine pt ca de fiecare data se reinfecta. Intr-un tarziu satula de o gramada de bani dati aiurea, a mers la Buc si le-a scos acolo , adik pe ele glandele. Numai asa a scapat. Treaba e ca daca le lasi fara sa le faci nimic astea se umfla pana cand pot ajunge de dimensiunea unei portocale mai mici. Asa mi-a zis prietena mea ca i se intamplase. Repet, nu te panichez, ci pur si simplu povestesc ce stiu eu.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.