|
Nu esti logat.
"Spotting", dar fara pilule#1 2009-11-25 14:37:36
"Spotting", dar fara piluleAm si eu o problema. Am renuntat la pilule acum 3 luni, deoarece am dorit sa fac o pauza. Mi-a venit ciclul cu o intarziere de o luna, mi-a trecut, iar zilele trecute "m-am jucat cu iuby meu" (adica el m-a masturbat pe mine cu degetul ). Acum trebuie sa ne protejam cu prezervativ, dar eu sunt tot timpul panicata ca se rupe si nu ma simt confortabil, asa ca ... Problema e ca a doua zi dupa, am avut secretia normala + sange pe protej slip, exact ca un spotting (cum am avut in primele luni cand am luat pilule). A tinut doar o zi. De atunci nu mai am nimic. De la ce ar putea fi? Iuby nu a fost brutal, ba chiar mi-a placut fff tare . Multumesc mult. Offline #2 2009-11-26 10:44:08
Re: "Spotting", dar fara pilulede la faptul ca foarte probabil te-a ranit nitel.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-11-26 12:55:12
Re: "Spotting", dar fara piluleMultumesc mult pentru raspuns doctoressa. O ultima intrebare mai am: astept sa vad daca imi mai apare la urmatorul contact, sau merg acum la ginecolog? Pana acum nu mi s-a mai intamplat niciodata. Si nici nu practicam metoda asta prea des, decat de vreo 2 ori am mai facut in 3 ani. Ultima oara a fost editat de lya06 (2009-11-26 13:00:41) Offline #4 2009-11-26 13:39:17
Re: "Spotting", dar fara piluledaca ai facut un control ginecologic mai curand de un an si a fost totul in regula, nu ai de ce sa mergi iar. Offline #5 2009-11-26 13:59:58
Re: "Spotting", dar fara piluleDa, am facut oarecum de curand (6-7 luni), eco, control si lama si mi-au iesit bune rezultatele, mai putin lama (o candida) care mi-a trecut cu tratamentul dat de doctor. Oricum daca imi apare iar ma duc. Multumesc mult pentru raspunsurile rapide. O zi frumoasa Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|