|
Nu esti logat.
Yasmin#1 2007-06-17 10:12:29
yasmindaca am inceput sa iau yasmin fara sa fac o consultaatie inainte? am auzit ca sunt bune, cele mai noi, o prietena lua si ea,tot fara sa-si fi facut niste analize... am luat o luna, am intrerupt, acum le iau din nou... e un risc care mi l-am asumat? Offline #2 2007-06-17 10:18:30
Re: yasmineu am fost la planing si nu mi-a recomandat ceva in mod special, m-a intrebat cam ce as vrea si i-am zis k ceva cu putini hormoni si mi-a zis de Logest, dar ar trb sa faci un control pt k nu toate avem aceasi toleranta la substante continute de pastilele anticonceptionale si din cate stiu eu yasmine e destul de puternic. cere sfatul unui medic specializat. Offline #3 2007-06-17 10:29:12
Re: yasmine clar un risc pe care ti l-ai asumat... si unul destul de mare. e ca si cum iei un medicament fara sa stii daca iti face bine, daca esti alergica la vreo substanta etc... eu zic sa mergi la un medic de planning, sa discuti cu el. daca intr-adevar sunt bune pt tine, cu atat mai bine, dar sa stii sigur. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-06-17 10:35:37
Re: yasminti-am zis deja, mergi la un doctor de planning. ei sunt specializati pe domeniul asta, ginecologii stiu si ei ceva, dar nu chiar tot adica nu-s mereu la curent cu noutatile. Ultima oara a fost editat de ivy (2007-06-17 10:35:59) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-06-17 10:38:06
Re: yasminpoti merge la policlinica 2...acolo la planing familial si dk esti studenta sau eleva e moca si iti da si anticonceptionale la jumatate de pret...ia-ti pretenul de manuta si mergeti, nu ai nik de pierdut Offline Publicitateloading...
#7 2007-06-21 12:51:51
Re: yasminBuna fetelor...Am o problema si nu stiu cum s-o rezolv pentru ca medicul meu a plecat in concediu si nu vreau sa merg la altul. Acum 2 saptamani, dupa un control mi s-au recomandat pastilele Yasmin. Am fost si invatata sa nu le iau seara, in ziua in care imi vine ci a doua zi...de dimineata. Problema e ca de cand am inceput sa le iau (si a trecut o saptamana) nu mi se mai opreste...e adevarat ca nu am probleme prea mari cu sangerarile, dar tot e stanjenitor. Ce fac? Intrerup pastilele\??? Lasand la o parte k am citit ca nu multe dintre voi au avut probleme cu Yasmin...Eu da...Primele zile mi-am varsat stomacul pe dos...si vreau sa imi treaca si mie o data problemele astea...O saptamana e prea mult pentru mine. Help Offline #8 2007-06-21 13:15:23
Re: yasmineu iau yasmin si nu am avut nicio problema cu ele in 2 ani.asa se spune ca sunt cele mai bune de pe piata de la noi, banuiesc ca asa e, doar sunt si cele mai scumpe. ioio, sangerarile pot si spoting si nu e problema. dupa cum sccrie si in prospect, pot sa apara si greturi, varsaturi si multe altele. depinde de organismul fiecaruia. daca nu mai suporti ori nu le mai iei ori te duci totusi la medic. desi ar fi aiurea sa le intrerupi de acum. Offline #9 2007-06-21 13:15:51
Re: yasminNU intrerupe sangerarea aia de acum se numeste spotting si apare in primele 3 luni de ac si greturile sunt normale in primele 3 luni VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-08-03 20:16:31
Re: yasminsalut! am fost la un control si mi s-a recomandat yasmine. eu fumez. trebuie sa ma las de fumat? Ultima oara a fost editat de Mishaela (2007-08-03 20:17:16) Offline #11 2007-08-04 13:00:40
Re: yasminastai pt persoanele peste 35 ani it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #12 2007-08-04 13:16:01
Re: yasminptru ioio:nu intrerupe...eo am patil la fel,si mai am kteva pastilutze din blister ji s-a mai linijtit...adik..e kte o piktura...trebuie luate anumite masuri de igiena ji nimic mai mult:) Offline #13 2007-08-05 11:54:02
Re: yasminhi! sa inteleg ca spottingul asta poate dura 3 luni? adik sa nu mi se mai opreasca 3 luni? in continuu? e foarte incomod... Offline #14 2007-08-05 11:57:31
Re: yasmine posibil...depinde de organism... happy with him...inlove with him... Offline #15 2009-11-26 20:45:36
Re: yasminam inceput sa reiau yasmin dupa aproape un an , si vreau sa stiu si eu la cat timp pot avea un contact neprotejat si prietenul meu sa ti dea drumul sau va trebui o perioada sa folosesc o metoda suplimentara??? Offline #16 2009-11-26 20:51:27
Re: yasmindak le-ai luat din prima zi de menstruatie esti protejata de la prima pilula... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|