homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tango argentinian

#1 2009-11-25 22:18:29

Pink Martini
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-29

tango argentinian

Dragi forumiste si forumisti,
Fac aici un anunt pe care va rog sa-l transmiteti tuturor baietilor din anturajul vostru.

Se cauta baieti pentru un curs de dans -tango argentinian- care va incepe saptamana asta, vineri. E nevoie doar de o pereche de pantofi, entuziasm si multa deschidere spre nou. S-au inscris suficient de multe fete (ca de obicei, la cursurile de dans) dar inca e nevoie de baieti -nu se danseaza in aceeasi formula, partenerii se schimba la fiecare dans. Pe mine nu m-a atras atat ideea de pasiune, dans senzual etc, cat faptul ca in tangoul argentinian se invata doar 4 pasi, restul e doar improvizatie, adrenalina de a nu sti ce va face celalalt, e un fel de antrenament corporal pentru orice alt dans. Numele scolii de dans e Fabrica de tango, au si un site cu acelasi nume, unde se pot afla mai multe informatii.

#2 2009-11-25 22:20:31

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

Re: tango argentinian

Hm...baieti pe forumu asta!
Da, adevaru ca sunt in proportie de 99%. rotfl

Sim y 

#3 2009-11-25 22:26:02

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Pink Martini a scris:

Fac aici un anunt pe care va rog sa-l transmiteti tuturor baietilor din anturajul vostru.

Se cauta baieti pentru un curs de dans -tango argentinian- care va incepe saptamana asta, vineri. E nevoie doar de o pereche de pantofi, entuziasm si multa deschidere spre nou. S-au inscris suficient de multe fete (ca de obicei, la cursurile de dans) dar inca e nevoie de baieti -nu se danseaza in aceeasi formula, partenerii se schimba la fiecare dans. Pe mine nu m-a atras atat ideea de pasiune, dans senzual etc, cat faptul ca in tangoul argentinian se invata doar 4 pasi, restul e doar improvizatie, adrenalina de a nu sti ce va face celalalt, e un fel de antrenament corporal pentru orice alt dans. Numele scolii de dans e Fabrica de tango, au si un site cu acelasi nume, unde se pot afla mai multe informatii.

smile Nu e chiar asa simplu.

Dragostea nu se stă, se face.

#4 2009-11-25 23:07:58

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Pink Martini a scris:

hei ... that`s my ID tongue

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#5 2009-11-26 22:12:52

Pink Martini
New member
Inregistrat: 2008-11-29

@Deuzza: de unde stii, ai incercat si tu ?

@Pink: am vazut si eu, sunt gata sa-mi iau alt nick, daca vor adminii.

Publicitate

loading...

#6 2009-11-26 22:33:12

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Deuzza e dansatoare. smile

#7 2009-11-26 23:38:33

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Pink Martini a scris:

@Deuzza: de unde stii, ai incercat si tu ?

@Pink: am vazut si eu, sunt gata sa-mi iau alt nick, daca vor adminii.

hei , stai linistit(a) glumeam. No worries.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.