|
Nu esti logat.
Pete rosii#1 2009-11-27 14:50:29
pete rosiiAutor: semrra Offline #2 2009-11-27 18:26:54
Re: pete rosiichiar nu poate nimeni sa ma ajute cu vreo informatie?chiar nu stie nimeni?? Offline #3 2009-11-27 19:07:45
Re: pete rosiibuna.mergi la un ginecolog sau endocrinolog,pt un control la sani.el este cel mai in masura sa-ti puna un diagnostic,eu pot doar sa-ti spun ce ar pute fi.ar putea fi semnele unei mastoze, ma refer la durere si la petele rosii-uneori sanii se umfla si se inrosesc,ba chiar la atingere simti o temperatura m.ridicata.deasemena,pete rosii pot aparea de la o alergie,iar zona e mai sensibila,de aceea apar doar acolo.durere de sfarc poate fi si ea daca esti inainte de menstruatie.dar usturimea aceea...nu stiu...nu cred ca e ceva grav,dar stiu la ca orice modificare,durere la sani trebuie mers la medic. Offline #4 2009-11-27 20:41:01
Re: pete rosiiok..multumesc pt sfat ally Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|