homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa iau pastila de a doua zi sau nu???

#1 2009-11-27 10:32:04

Contessina
New member
Inregistrat: 2009-11-07

Sa iau pastila de a doua zi sau nu???

Buna fetelor...sper sa ma ajutati cu un sfat... ca nu stiu ce sa fac...
Nu am voie sa mai iau AC din cauza unor probleme cu tiroida si mi-am cumparat ovule contraceptive. Aseara am avut contact terminat afara si dupa... la dus, m-am spalat cu buretele si cu gel de dus peste tot... si cred k a ajuns si in zona intima...abia dupa, am mai citit o data prospectul si scria k trebuie spalat cu apa pura si atat pt k sapunul distruge spermicidul...
Chiar daca nu a terminat in... e bine sa iau pastila de a doua zi sau nu? SI daca da...care din ele (k am citit k exista mai multe feluri) Multumesc k ma ajutati...

#2 2009-11-27 11:09:38

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: Sa iau pastila de a doua zi sau nu???

esti in perioada fertila?

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#3 2009-11-27 14:09:31

Contessina
New member

Nu. Sambata trecuta mi-a venit menstra. Chiar si ieri am avut scurgeri din alea maronii k dupa menstra...

#4 2009-11-27 14:13:57

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

dak nu erai in per fertila...si mai ales dak nu a terminat inauntru at nu lua smile
insa ai grija pe viitor la igiena de dupa contact wink

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-11-27 14:14:26)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2009-11-28 11:01:55

Contessina
New member

Asta e a doua luna de cand am intrerupt AC si ciclul mi-a venit normal, la 28 de zile...dar nu stiu cum e ovulatia...pt k stiam k se schimba dupa ce intrerupi AC. Daca ar fi sa ma iau dupa calendar, n-as fi la ovulatie...
Au trecut 36 de ore... ce sa fac? Sa iau Postinor sau nu? grater((((((((

Publicitate

loading...

#6 2009-11-28 11:22:05

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

eu nu cred k protectia aia a scazut chiar la 0....iar dak n-a ejaculat inauntru....chiar dak acel lichid sa zicem k avea 2-3 spermatozoizi...au de strabatut cale lunga ...plus k pe drum au mai int si spermicid... eu zic k n-au supravietuit.
Nu lua smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#7 2009-11-28 11:48:58

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Oricum gelul ala de dus care spui ca ar distruge soercidul, distruge si eventualii spermatozoizi. Oricum daca nu a terminat inauntru, eu zic ca esti safe.

Failure teaches Success!

#8 2009-11-28 12:44:51

Contessina
New member

Fetelor, va multumesc din suflet pentru sfaturi... sper sa pot sa va ajut si eu cand o sa aveti nevoie...Nu o sa iau pt k nu am luat niciodata si am si hipotiroidie pentru care fac tratament si nu as vrea sa-mi dau peste cap totul... Sper sa fie bine!
Va pup. Va multumesc. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.