homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat citologic (descriere microscopica si diagnostic citologic)

#1 2009-11-21 16:20:14

LIVI
New member
Inregistrat: 2009-11-21

rezultat citologic (descriere microscopica si diagnostic citologic)

buna.sunt nou venita si as vrea sa ma luminati  si pe mine daca se poate in legatura rezultatul iesit la" examenul "citologic scrie asa pe bilet cII/III frecvente endocervicale,anizocarie,anizocitoza,nuclei hipertrofi cu usoare discarioze,netaplazie,hematii,elemente de reactie.asistenta m-a prgramat luni sa fac biopsia.sunt tare ingrjorata am 29ani o fetita de 4ani si 11luni si una de 11luni.va rog ajutatima sa ma linistesc

#2 2009-11-21 16:27:06

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: rezultat citologic (descriere microscopica si diagnostic citologic)

livi o colposcopie ai facut ?
ti-a recomandat sa faci cumva si analiza HPV?
am vazut ca erau si hematii , erai cumva in apropierea menstrei? sau imediat dupa ?

#3 2009-11-21 18:51:24

LIVI
New member

Am Fost La O Saptamana Dupa Ciclu Si Nu Mi S-a Facut Colposcopia Nici Analiza Hpv.

#4 2009-11-21 21:06:13

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

ciudat ca pt un C II-III se trece direct la biopsie, fara colposcopie  macar

#5 2009-11-21 21:43:14

ioanafbr
New member
Inregistrat: 2009-07-20

LIVI a scris:

buna.sunt nou venita si as vrea sa ma luminati  si pe mine daca se poate in legatura rezultatul iesit la" examenul "citologic scrie asa pe bilet cII/III frecvente endocervicale,anizocarie,anizocitoza,nuclei hipertrofi cu usoare discarioze,netaplazie,hematii,elemente de reactie.asistenta m-a prgramat luni sa fac biopsia.sunt tare ingrjorata am 29ani o fetita de 4ani si 11luni si una de 11luni.va rog ajutatima sa ma linistesc

draga mea,
nu stiu daca te va linisti ceea ce-ti voi spune... sper ca da.
eu am mers acum 2 luni sa iau niste rezultate la o analiza de secretie, cu care m-am dus apoi la un medic pt tratament. Imi iesise la lama candida. Eu m-am dus, repet, numai pt tratament.Nu m-am dus la medicul meu  pt ca era in concediu si ardeam eu de nerabdare sa primesc un tratament asa ca m-am dus la o tanti care lucreaza la maternitate la cabinetul ei particular, evident. si cum ajung eu in cabinet, dr imi zice sus pe masa la control. eu ii explic ca deja am facut si ecograf si am tratat si o anexita si ca acum vreau sa primesc numai un tratament pt candida, dar degeaba. Ma apuc si ii explic ca oricum sunt dupa menstra la 4 zile si ca nestiind ca mai trebe sa-mi faca un control in dimineata aceea am avut contact sexual. "Si ce???" imi raspunde ea. A insistat sa-mi ia si lama si papul.
Al lasat acolo 130 lei : 80 consultatia, 20 lama si 30 papul. stii ce prostii mi-au iesit acolo??? Pap II/III, dar nu se stia de unde sa vina inflamatia aia asa de serioasa. stii cum mi-a dat ea tratament? "Draga nu-mi dau seama de unde inflamatia aia, nu pot decat sa presupun ca ai o salpingita" acesta a fost si diagnosticul pe care l-a pus pe reteta cu o gram,ada de antibiotice. Nu iti mai spun ca si eu am fost alarmata rau de tot. Si eu am 28 -29 ani in curand, un singur partener, sotul imi este fidel, nu incape vorba. Dar pur si simplu tanti asta mi-a dat tratament prin presupunere, ca inteleg ca salpingele asta nu-l vezi decat la ecograf.
Eu in prostia mea am apucat si am cumparat reteta aia pe care am mai dat inca 80 lei pe langa ceea ce era compensat. slava domnului ca nu am luat nimic din ea!
Cand a revenit medicul meu , s-a crucit, am refacut papul in ziua 14  care a iesit normal, cls II, iar colul nu era nici macar inflamat.
Eu pe langa faptul ca primul pap mi-a mancat noptile si linistea , mi-a macat si ceva bani, toate pt ca unora le place sa spuna ca sunt medici, si nu cunosc nici macar lucruri elementare.
asta a fost la mine. mult curaj draga mea! sper din suflet sa fie si la tine o gresala cum a fost la mine. daca nu ai motive sa crezi ca ai putea avea ceva, nu lua de bun un rezultat dubios. lupta pt ca e vb de sanatatea ta!
kram
te asteptam cu vesti!

cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!!  tummenupp

Publicitate

loading...

#6 2009-11-26 22:20:15

LIVI
New member

Am revenit.Luni am fost internata si mi s-a facut anestezie totala pt a mi se face biopsia.Domnul dr mi-a explicat dupa ce mi-am revenit ca am avut o rana pe col pe care a curatat-o si din care a trimis si la analize sa vedem cum iasa.pe biletul de iesire mi s-a pus diagnosticul urmator col lezional si chiuretaj uterin.Astept raspunsuri si  revin  cu rezultatele de la biopsie. santa

Ultima oara a fost editat de LIVI (2009-11-26 22:26:41)

#7 2009-11-26 23:11:40

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Adalberta a scris:

ciudat ca pt un C II-III se trece direct la biopsie, fara colposcopie  macar

Or fi trecut direct la conizatie??? Si chiuretaj uterin?????? Pt ce oare?
Livi, mai aveai vreo problema?

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#8 2009-11-27 22:35:17

LIVI
New member

Din cate stiu eu nu si altceva dr nu a mai zis.Doar ca a curatat rana.Insarcinata nu puteam sa fiu ca la ultima nastere mi s-a facut sterilizare,chiar nu stiu de ce au scris asa? supa

Ultima oara a fost editat de LIVI (2009-11-27 22:38:28)

#9 2009-11-27 22:49:50

Adalberta
Full member

De unde esti Livi? Este ciudata aceasta biopsie fara colposcopie plus chiuretaj uterin... Te stiai cu vreo rana pe col?

#10 2009-11-28 14:42:30

LIVI
New member

Sunt din jud alba,nu am stiut nimic pana acum 2 saptamani cand mi s-a facut papul.

#11 2009-11-28 15:18:56

Adalberta
Full member

ok.  probabil stie el doctorul ce a vazut si ce a facut. zi-ne si noua rezultatul ok?  tzinem pumnii si multa sanatate. Cum te simtzi dupa biopsie?

#12 2009-11-28 16:04:51

LIVI
New member

Cam ametita zilele acestea ,dar merge. S-ar putea si mai bine. revin cu rezultatele. Va pup .

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.