homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum iti arata ca te iubeste?-2

#20 2007-11-26 21:02:30

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: cum iti arata ca te iubeste?

nu doar imi spune k m iubeste de foarte multe ori dar imi si arata asta.felul lui de a fi,qm s poarta q me,qm ma saruta si qm imi vorbeste,toate imi dovedesc k m iubeste q adevarat

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#21 2007-11-27 01:05:49

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

imi spune in fiecare zi  ca ma iubeste...si se pisiceste pe langa mine, si ma priveste cu o fata de copil nevinovat, si se pierde in ochii mei, si ma saruta dulce....si.....stiu ca ma iubeste smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#22 2007-11-27 07:19:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

exista...... si stiu ca ma iubeste atata timp cat isi doreste sa petrecem cat mai mult timp impreuna...si imi si spune tot felul de chestii dragute.

#23 2007-11-27 08:15:48

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

imi arata si mie..dar nu mereu..uneori imi pun semne de intrebare..oi fi si mai paranoia..are si el perioade..in fine ar putea mai mult..in rest,uneori chiar imi vine sa`l mananc

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#24 2007-11-27 09:30:04

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

ankuzza a scris:

imi arata si mie..dar nu mereu..uneori imi pun semne de intrebare..oi fi si mai paranoia..are si el perioade..in fine ar putea mai mult..in rest,uneori chiar imi vine sa`l mananc

same here

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Publicitate

loading...

#25 2007-11-27 10:45:31

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

ivy a scris:

cateodata, cand ma ia asa usor si ma pupa, ma miroase, ne frecam nasucurile asa dulce simt pur si simplu cum ne inconjuram cu iubire... si culmea, dupa 2 ani, inca mai simt fluturashi in stomac cand ne alintam asa... si e ceva in privirea lui mereu cand imi spune ca ma iubeste. si ceva-ul ala ma face sa fiu sigura de dragostea lui smile

eu si dupa 6 ani mai simt fluturasi in stomac smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#26 2007-11-27 11:59:25

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

anytza a scris:

ivy a scris:

cateodata, cand ma ia asa usor si ma pupa, ma miroase, ne frecam nasucurile asa dulce simt pur si simplu cum ne inconjuram cu iubire... si culmea, dupa 2 ani, inca mai simt fluturashi in stomac cand ne alintam asa... si e ceva in privirea lui mereu cand imi spune ca ma iubeste. si ceva-ul ala ma face sa fiu sigura de dragostea lui smile

eu si dupa 6 ani mai simt fluturasi in stomac smile

ce frumos, asa vreau si eu sa fim dupa muuuuuuulti ani. acum avem doar 3, pe care ii implinim maine, by the way smile . si e la fel: fluturasi in stomac, emotii, pasiune... hjarta
cum imi arata ca ma iubeste ? e ceva in privirea lui, e in sarutarile lui, in acel "te iubesc" pe care mi-l sopteste uneori... ma alinta, ma rasfata, kiar si atunci cand ma cearta simt ca o face cu dragoste. sper sa vada si el cat de mult il iubesc.

#27 2007-11-27 12:09:46

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

la multi ani!clar te iubeste din cate imi spui tu smile ........tiam zis dupa 6 ani si tot mai suntem asa ticniti vreau sa iti spun ca pana acum nu am gasit monotonia in relatia noastra smile sper sa ramana asa.........bine ca mai avem si noi pe ale noastre dar in rest e totul ok smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#28 2007-11-27 15:20:19

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Pai eu cel mai mult simt ca ma iubeste cand facem dragoste..nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt..nici nu se compara placerea fizica cu bucuria pe care o simt atunci cand ma saruta si imi sopteste :"Te iubesc, esti minunata!" asa ca pentru mine actul doveditor de iubire este cum ma simt eu in momentele intime ale noastre...si pe cuvant va spun ca ma iubeste sigur.

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#29 2009-11-28 00:17:05

4art
Full member
Inregistrat: 2009-05-14

hmmmm hjarta

cel mai mult si mai mult imi place cand incepe sa ma mangaie pe fata pe par sau ma ia de mana si imi trage cate o privire din aia de mielusel indragostit

asta cred ca e modul cel mai fain  si mai sweet prin care stie el sa imi arate ca ma iubeste big_smile

Ultima oara a fost editat de 4art (2009-11-28 00:17:26)

,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."

#30 2009-11-28 00:33:35

bia89
New member
Inregistrat: 2009-04-27

ankuzza a scris:

Asa am patit si eu 4 ani de zile cu al meu..era foarte orgolios si incapatanat,dur si ma durea f tare.. am suferit mult iar dupa o desp de 3 sapt in care am cunoscut alt baiat si a aflat k am iesit cu el o data, s`a intors la mine.. nu ma asteptam, a plans sa ma intorc la el.. cat de dur si puternic se dadea el,dar de fapt era un mielushel. Acum este invers, se poarta minunat cu mine,vrea sa stam tot timpul.. insa eu nu prea mai am aceleasi sentimente pt el,inainte imi doream eu sa stau cu el mai mereu si imi spunea k se plictiseste dak sta toata ziua cu mine.. iar acum ma plictisesc eu smile

#31 2009-11-28 09:13:42

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

JanisJoplin a scris:

Pai imi spune tot timpul....vrea tot timpul sa ma vada,ma suna..ma intreaba daca mi'e bine.Cand suntem impreuna se uita cu dragoste la mine..se vede de la o posta:D nu sta 3 minute fara sa imi dea macar un pupic,imi strange mana si cand conduce...mi'o tine de multe ori pe schimbator langa a lui.Cand facem dragoste(nu sex:)) ) ma pupa din cap pana'n picioare si se uita la mine de nu'mi vine sa cred ca'i adevarat.Ii rad ochii TOT TIMPUL .N'are cum sa nu ma iubeasca...tongue

subscriu in totalitate!!! hjarta  hjarta  hjarta  al9leacer

eu,tu si restul lumii...

#32 2009-11-28 12:13:08

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

BratzG a scris:

JanisJoplin a scris:

Pai imi spune tot timpul....vrea tot timpul sa ma vada,ma suna..ma intreaba daca mi'e bine.Cand suntem impreuna se uita cu dragoste la mine..se vede de la o posta:D nu sta 3 minute fara sa imi dea macar un pupic,imi strange mana si cand conduce...mi'o tine de multe ori pe schimbator langa a lui.Cand facem dragoste(nu sex:)) ) ma pupa din cap pana'n picioare si se uita la mine de nu'mi vine sa cred ca'i adevarat.Ii rad ochii TOT TIMPUL .N'are cum sa nu ma iubeasca...tongue

subscriu in totalitate!!! hjarta  hjarta  hjarta  al9leacer

Vreau si eu asa, Janis! grater

In America, in sfarsit!big_smile

#33 2009-11-28 13:00:08

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

este mereu langa mine cand am nevoie:si la bine si la rau,nu ma lasa singurik niciodata hjarta  hjarta ma saruta peste tot,oricand si oriunde hjarta   imi indeplineste orice dorinta sau fantezie sexinpat  lol  si in afara de toate astea si de declaratii face 2 face,vad in okii lui kt d mult ma iubeste hjarta nu am nimic de reprosat,e barbatul ideal pt mn big_smile

#34 2009-11-28 13:05:00

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

este sincer cu mine, si ma face sa ma simt in largul meu. Nu ma prefac nici un moment cand sunt lanaga el, sunt total relaxata, si el ma iubeste pentru exact cea ce sunt. Nu vrea sa ma schimbe, nu crede ca daca as fi mai inalta mai vorbareata as fi mai buna, si se poarta cu mine ca si cum as fi o printesa. Ce as putea cere mai mult?

#35 2009-11-28 13:16:39

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Imi vorbeste foarte frumos chiar daca sunt nervoasa/morocanoasa/enervanta. Nu isi descarca nervii pe mine (asa cum fac eu de cele mai multe ori), are mereu timp pt mine (nu mi-a zis niciodata 'vezi ca nu ne putem vedea pt ca.."), ma imbratiseaza in cele mai potrivite momente, imi stie absolut toate gusturile (in materie de haine, make-up, mancare etc), isi da seama imediat de ce anume am chef si de ce nu. Cand ma duc la el are mereu ceva dulce pregatit pt mine. Nu stiu, sunt foarte multe motive pt care sa cred ca ma iubeste...

#36 2009-11-28 23:31:20

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

mi-o spune, nu in ficare zi, dar aproape de fiecare data cand am nevoie s-o aud, ma i-a in brate atunci cand ~bocesc~ la vreun film, ma ajuta la epilat, imi face piedichiura, imi face de mancare, imi face masaj anticelulitic, ma face fericita din punct de vedere sexual, cand sunt pesimista el e optimist si imi reda speranta (se mai intampla si invers) smile etc
si el il iubesc, asa in felul meu hjarta

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.