homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie san

#1 2009-10-02 19:17:25

amiracurus
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-05

secretie san

buna, azi am facut un prim consul al sanilor iar unul dintre ei a secretat, la strangere. s-a simtit un mic nodul la sanul respectiv, poate fi fost de la el? mi s-a recomandat eco mamara. pana la urma are leg cu contraceptivele? nu mai iau de 3 luni... si au cam avut loc schimbari, in ceea ce priveste menstruatia si mai multe... e cazul sa ma alarmez? era transparenta, pe lamela devenise putin albicioasa.  supa

Amira C.

#2 2009-10-02 20:27:37

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: secretie san

Fa echografia si vezi ce iese. Nu e tocmai ok acea secretie.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-10-02 20:33:02

amiracurus
Full member

cat de grav poate fi? supa medicul mi-a zis ca de multe ori poate sa nu insemne nimic. totusi am citit niste articole si m-am cam speriat. eco ma lamureste sau fac si ex. secretie mamelonara? supa

Ultima oara a fost editat de amiracurus (2009-10-03 11:15:20)

Amira C.

#4 2009-10-03 11:16:08

amiracurus
Full member

amiracurus a scris:

cat de grav poate fi? supa medicul mi-a zis ca de multe ori poate sa nu insemne nimic. totusi am citit niste articole si m-am cam speriat. eco ma lamureste sau fac si ex. secretie mamelonara? supa

Amira C.

#5 2009-10-03 11:53:45

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

seretiile sanilor indica de obicei un exces de prolactina
fa investigatiile recomandate de medic si nu te ingrijora

Publicitate

loading...

#6 2009-10-03 12:00:15

amiracurus
Full member

lady in black a scris:

pai nu sunt gravida smile

Amira C.

#7 2009-10-03 12:14:51

lady in black
Insomniac member

amiracurus a scris:

lady in black a scris:

nici nu am zis ca ai fi, insa se poate sa ai un exces de prolactina si daca nu esti insarcinata

#8 2009-10-03 12:41:59

amiracurus
Full member

lady in black a scris:

amiracurus a scris:

lady in black a scris:

nici nu am zis ca ai fi, insa se poate sa ai un exces de prolactina si daca nu esti insarcinata

am inteles  smile

Amira C.

#9 2009-10-03 15:07:33

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

da neaparat examen citologic pe lama. teoretic daca esti tanara ar putea fi un exces de prolactina. fa investigatiile si sa ne tii la curent. iti tinem pumnii

#10 2009-10-03 16:35:04

amiracurus
Full member

ruxanda_00 a scris:

da neaparat examen citologic pe lama. teoretic daca esti tanara ar putea fi un exces de prolactina. fa investigatiile si sa ne tii la curent. iti tinem pumnii

pai am 23 de ani aproape smile poa sa fie de la contraceptive? nu le-am mai luat de 2 luni.

Amira C.

#11 2009-10-04 12:06:40

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

amiracurus a scris:

buna, azi am facut un prim consul al sanilor iar unul dintre ei a secretat, la strangere. s-a simtit un mic nodul la sanul respectiv, poate fi fost de la el? mi s-a recomandat eco mamara. pana la urma are leg cu contraceptivele? nu mai iau de 3 luni... si au cam avut loc schimbari, in ceea ce priveste menstruatia si mai multe... e cazul sa ma alarmez? era transparenta, pe lamela devenise putin albicioasa.  supa

Exact asa am avut si eu. Numai ca m-am dus destul de tarziu si a trebuit sa fiu operata de urgenta. Eu n-am luat anticonceptionale atunci, dar poate fi din cauza unei dereglari hormonale sau ceva ereditar [la mine erau ambele]. si din cate stiu eu, cu chestia asta e posibil sa te lupti toata viata. Dar daca te duci din timp si te tratezi, scapi mai usor. Important e sa nu lasi ca acea infectie sa se raspandeasca in corp. Poate fi o mastoidita/ mastoza fibrochistica [preponderent chistica]

astept vesti de la tine. sper sa fie bine smile

#12 2009-10-04 12:09:07

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

dar nu a zis nimeni ca ea ar avea vreo infectie. de unde ai dedus tu asta?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#13 2009-10-04 13:24:32

amiracurus
Full member

Asher a scris:

amiracurus a scris:

Exact asa am avut si eu. Numai ca m-am dus destul de tarziu si a trebuit sa fiu operata de urgenta. Eu n-am luat anticonceptionale atunci, dar poate fi din cauza unei dereglari hormonale sau ceva ereditar [la mine erau ambele]. si din cate stiu eu, cu chestia asta e posibil sa te lupti toata viata. Dar daca te duci din timp si te tratezi, scapi mai usor. Important e sa nu lasi ca acea infectie sa se raspandeasca in corp. Poate fi o mastoidita/ mastoza fibrochistica [preponderent chistica]

astept vesti de la tine. sper sa fie bine smile

n-a zis nimeni de infectie... nu ma speriati mai tare. doctorul mi-a zis doar ca nu e cazul sa devin paranoica pentru ceva ce poate nu inseamna nimic.

Amira C.

#14 2009-10-04 22:13:26

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

nu cred ca e de la contraceptive. ceea ce ma ingrijoreaza pe mine sincer e nodulul ala ........................ atat

#15 2009-10-05 09:30:02

amiracurus
Full member

ruxanda_00 a scris:

nu cred ca e de la contraceptive. ceea ce ma ingrijoreaza pe mine sincer e nodulul ala ........................ atat

s-a simtit nodul si la celalalt san, tot mic, dar celalalt nu a curs, spre ex.... si nu m-a durut.

Amira C.

#16 2009-10-05 13:36:21

lady in black
Insomniac member

excesul de prolactina poate fi si de la contraceptive

#17 2009-10-15 23:28:07

amiracurus
Full member

buna, am revenit cu vesti, am uitat sa va povestesc smile
echo a iesit ff buna, nici macar un chist, am facut consultul sanologic dupa cea de-a 10-a zi a ciclului, si atunci la mana tesutul poate insela in privinta nodulilor, nu am nici  macar un chist, sunt perfect ok.
mi s-a zis ca acea secretie transparenta poate fi si de la dilatarea vaselor nu stiu care, ca e normal sa secrete din cand in cand, asa ca m-am linistit.

multumesc smile

Amira C.

#18 2009-11-28 23:45:34

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

mama mea are sub sanul drept un fel de san foarte mic.....o umflatura cu un mamelon cat o alunita....cand eram eu micuta acesta secreta lapte apoi nu a mai facut nimic (doctorii i-au spus ca nu este un nodul acolo).

de curand  a fost la ginecolog si acesta i-a spus sa faca o mamografie sa vada daca este in regula. a facut saptamana aceasta si i-a spus medicul k acel mic san este ok...sa nu-si faca probleme in privinta lui...in schimb a descoperit k sanul stang inca secreta si i-a luat ceva de acolo sa-i faca o analiza...i-a spus ca daca nu trateaza acea secretie in timp se pot forma noduli si poate ajunge la lucruri mai grave....
acum asteapta rezultatul acelei analize....

mai multe nu stiu sa va spun pentru ca nu am fost cu ea la doctor si nici multe amanunte nu mi-a dat....
ar trebui sa-mi fac griji? ce parere aveti?
mentionez ca mama are 41 de ani si 8 luni, pe mine m-a nascut la 19 ani si pe fratele meu la 33 de ani si ne-a alaptat pe amandoi.

astept o parere, va rog, pentru ca sunt cam speriata.

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.