homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"ma dezamagesti"

#1 2009-11-29 09:22:19

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

"ma dezamagesti"

...

Ultima oara a fost editat de kazbicca (2010-01-01 18:44:30)

#2 2009-11-29 09:53:00

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: "ma dezamagesti"

pana la urma greaseala a fost aceea ca i-ai aratat prietenului tau conversatia ..e si vb daca taceai filosof ramaneai wink

#3 2009-11-29 10:38:38

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si mie mi se pare aiurea ca daca ma cert cu logodnicul meu sa dau copy paste la cea mai buna prietena. prietenii mereu ne spun: voi nu va certati niciodata? ca tu (eu)nu te plangi de nimic si nici el.
la mine nu exista faza ca: ma cert cu iubi si repede ma duc la x si povestesc. nu. noi mereu am pozat ca fiind cuplul perfect ( ne mai ciondanim si noi dar nu tare si ramane mereu intre noi). asa e cel mai bine. nu`mi place sa stie nimeni casa mea.
in legatura cu subiectul, ca sa fii rece cu ceilalti si arogant si cu persoana iubita sa fii de treaba tot mi se pare o tampenie. ma port frumos cu toti, vorbesc frumos cu toti, sunt prietenoasa cu cine merita, dar in nici un caz nesimtita. la urma urmei mai ai nevoie si de prieteni, amici, cunostinte. nu poti sta bot in bot doar cu el ( zic asa, pt ca daca as fi aroganta si rece cu ceilalti, prieteni nu as mai avea). maine poimaine ma despart si pe urma stau singura. nu pot face asta, nu mi se pare corect. sunt civilizata, nu ma cert (Desi uneori sunt "atinsa", mereu s`a spus despre mine ca sunt buna, rabdatoare-desi inainte am fost un dezastru, dar am invatat sa fiu asa).

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#4 2009-11-29 10:58:49

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

kazbicca a scris:

Ce parere aveti despre urmatoarea situatie aiurea?

Cum procedati voi daca aveti un prieten caruia i-ar place sa ii calcati pe toti in picioare in afara de el? Ce faceti cand stiti ca il atrage faptul ca ar trebui sa fi rece si aroganta (nesimtita uneori) cu toata lumea (nu luam in considerare familia) in afara de el, pe el sa il adori.

As crede ca prietenul meu e forte egoist, in cazul asta. In viata mea fiecare arie ocupa un loc important. Imi place sa am prieteni, amici cu care sa vorbesc, sa ma intalnesc, sa socializez.
Am facut si eu odata gresala asta nu mai aveam pe nimeni decat pe el, si am gresit.
Am gresit si pt. ca nu am vb. despre problemele mele cu nimeni. Cand am facut-o persoanele respective mi-au deschis ochii asupra unor lucruri importante smile
Plus ca nu traiesti singura. Niciodata nu stii cand o sa ai nevoie de ajutorul cuiva, o cunostiinta in plus nu strica niciodata, pe cand una in minus.......
Daca o sa adopti atitudinea asta o sa ai numai de pierdut smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#5 2009-11-29 13:40:19

skumpi
Vizitator

kazbicca a scris:

Ce parere aveti despre urmatoarea situatie aiurea?

Am editat partea in care dadeam foarte multe detalii, usor de recunoscut.  roll don't get mad people  visslar

Cum procedati voi daca aveti un prieten caruia i-ar place sa ii calcati pe toti in picioare in afara de el? Ce faceti cand stiti ca il atrage faptul ca ar trebui sa fi rece si aroganta (nesimtita uneori) cu toata lumea (nu luam in considerare familia) in afara de el, pe el sa il adori. Nu e putin deplasat? Problema mea initiala era mai precisa, dar ce am scris aici e o chestie care chiar el mi-a transmis-o, in cuvinte.  va 

Ce se intampla aici? Nu suna dubios?

i`as spune sa se comporte el asa cu cei din juru lui si sa nu`mi impuna mie sa fac la fel !  spranceana
ma abtin de la alte comentarii ca e duminica lol
in ultima instanta i`as recomanda un psiholog ca e clar sarit de pe fix neutral ai mai postat tu ceva pb legata de el, daca nu ma insel hmm

Publicitate

loading...

#6 2009-11-29 16:47:20

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

si ex'ul meu avea aceeasi chestie...ca dc sunt dragutza cu cei din jur,,,ca i se parea lui ca daca vb cu altcineva din gasca nu il mai bag pe el in seama:|...si sincer ma bucur ca am stiut sa imi tin prietenii aproape...ca daca nu erau ei,turbam cand ne-am despartit

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.